Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský smútok jojkárskeho moderátora: Prišiel o dôležitého člena rodiny!

Martin Chynoranský Zobraziť galériu (8)
Martin Chynoranský (Zdroj: Facebook/Instagram M.CH.)

TRNAVA - Hoci sa mu začalo v televízii dariť a objavuje sa hneď v dvoch jojkárskych projektoch, v súkromí prežíva Martin Chynoranský (39) obrovský žiaľ. V sobotu totiž navždy stratil dôležitého člena rodiny. Po trinástich spoločných rokoch prišiel o milovaného psíka Kubka, ktorého mal od maličkého šteniatka.

Martin Chynoranský sa svojím hlasom dostal do povedomia verejnosti už dávno, a to cez éter. Počas pracovného týždňa sa ľuďom prihovára z rannej šou rádia Vlna. Toto pondelkové ráno však bolo pre neho omnoho ťažšie ako tie ostatné. Cez víkend prišiel o milovaného psíka.

Moderátor jojkárskej súťažno-vedomostnej šou Po škole a záchranár Roman Pechan zo seriálu Záchranári sa o psíka z útulku staral 13 rokov. Kubko sa k nemu dostal, keď bol malé šteniatko a mal obe oči zdravé. V septembri 2009 však už začal mať Chynov pes problémy a neskôr mu museli jedno oko vyoperovať.

Chyno mal Kubka od roku 2006.
Zobraziť galériu (8)
Chyno mal Kubka od roku 2006.  (Zdroj: Facebook/Instagram M.CH.)

Aj napriek hendikepu Martin svojho psíka nadovšetko miloval a považoval ho za svojho "syna". Neraz sa na fotkách označil ako Kubkov tatino. V sobotu sa však musel s členom rodiny navždy rozlúčiť.

„Včera (v sobotu, pozn. red.) sme sa navždy rozlúčili s Kubkom. Čokoľvek by som napísal, nevystihne to, ako veľmi som ho ľúbil a ľúbim, aký bol úžasný a najkrajší psík, aký bol pre mňa dôležitý a ako veľmi mi bude chýbať, psíčatko krásne. Ľúbim Ťa najviac na svete, Kubko môj, a vždy budem!!! (máj 2006 - 2. marec 2019)," napísal užialený moderátor k fotke svojho Kubka na sociálnej sieti.

Martin Chynoranský navždy prišiel o svojho milovaného Kubka.
Zobraziť galériu (8)
Martin Chynoranský navždy prišiel o svojho milovaného Kubka.  (Zdroj: Facebook/Instagram M.CH.)

Viac o téme: Martin Chynoranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu