Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajomstvo zo zákulisia novej šou: Dusno na nakrúcaní? Moderátori sa jeden druhému doslova vyhýbajú!

Dusno medzi moderátormi novej šou? Zobraziť galériu (7)
Dusno medzi moderátormi novej šou? (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Už v sobotu večer televízia JOJ odštartuje novú súťažnú šou, v ktorej môžu účastníci vyhrať až 250 000 eur. Ak teda budú mať šťastie a v hlave miesto vzduchoprázdna aspoň nejaké vedomosti zo sveta či Slovenska. Lucky room s podtitulom Izba plná peňazí možno nejednému splní sen. Celou šou majú sprevádzať dvaja moderátori, no jeden druhému sa doslova vyhýbajú!

Nový projekt televízie JOJ, ktorým sa inšpirovali v zahraničí, predstaví v sobotu večer prvého víťaza, ktorý k výhre potrebuje nielen vedomosti, ale aj dávku šťastia a odvahu riskovať. To, koľko peňazí vyhrá, nezávisí však len od samotného hráča, ale aj od jeho podpory v štúdiu. Celou šou budú divákov a súťažiacich sprevádzať moderátori Marcel Forgáč a Barbora Krajčírová. Avšak na nakrúcaní sa jeden druhému vyhýbajú. Vládne medzi dvojicou dusno?

Moderátormi novej súťažnej šou sú Barbora Krajčírová a Marcel Forgáč.
Zobraziť galériu (7)
Moderátormi novej súťažnej šou sú Barbora Krajčírová a Marcel Forgáč.  (Zdroj: TV JOJ)

Marcel a Barbora medzi sebou žiaden vážny problém nemajú. To len šablóna, podľa ktorej sa nakrúca, im nedovoľuje sa stretávať. Kým mužská časť moderátorskej dvojice kladie súťažiacim kvízové otázky a sprevádza ich jednotlivými kolami, ktorých je osem plus finále, tá nežnejšia časť sa „ukrýva“ v druhom štúdiu. „My sa spolu stretávame len ráno v maskérni,“ prezradil Forgáč.

A čo je vôbec Barborinou úlohou, keď sa neobjavuje v hlavnom štúdiu, kde sa odohráva celá dráma? „Mojou úlohou je byť tam s rodinnými príslušníkmi, upokojiť ich alebo sa s nimi tešiť, keď si budú vyberať čísla. Samozrejme, neviem im ani poradiť, aké čísla si majú vybrať. Vždy čakáme, kedy príde naša príležitosť," povedala Krajčírová.

Kým Marcel je v hlavnom štúdiu so súťažiacimi, Barbora sa nachádza v druhom s rodinnými príslušníkmi súťažiacich.
Zobraziť galériu (7)
Kým Marcel je v hlavnom štúdiu so súťažiacimi, Barbora sa nachádza v druhom s rodinnými príslušníkmi súťažiacich.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Marcel ForgáčBarbora Krajčírová Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu