Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový vzťah známeho markizáka (27): Prominentnú krásku vymenil za ženu s dieťaťom!

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise! Zobraziť galériu (4)
Nový vzťah v slovenskom šoubiznise! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - To je ale novinka! V poslednom období sa zdá, akoby sa s jarou prebudili aj ľudské hormóny. Len za posledné obdobie vzniklo v slovenskom šoubiznise už niekoľko nových vzťahov a najnovšie sa objavil ďalší. Novou láskou sa pochválil Tomy Kotty (27), finalista markizáckej Farmy a bývalý partner tanečnice Vierky Ayisi.

Vierka a Tomy tvorili pár približne dva roky. Koncom januára 2018 sa však na verejnosť dostala informácia, že dvojica sa rozišla. Len pár mesiacov predtým sa hudobník dostal do povedomia verejnosti vďaka markizáckej reality šou Farma. Veľa vody tam síce nenamútil, no jeho meno sa predsa len stalo o čosi známejším. Medzi ním a exotickou blondínkou vyzeralo na hotovú idylku.

Ešte začiatkom januára sa Tomy objavil v  Teleráne, kde sa o svojej polovičke vyjadroval v superlatívoch. Tri dni nato však vyšlo najavo, že s dcérou Fredyho Ayisi už pár netvorí a skrátka sa len snažil ututlať rozchod. Po viac ako roku od krachu vzťahu s Vierkou sa však zdá, že Kottymu svitlo na svetlejšie časy a pohol sa ďalej.

Nový vzťah známeho markizáka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram TK, Instagram VA, TV Markíza)

Okrem novej priateľky pribudlo do Kottyho života aj toto rozkošné dievčatko.
Zobraziť galériu (4)
Okrem novej priateľky pribudlo do Kottyho života aj toto rozkošné dievčatko.  (Zdroj: Instagram T.K.)

Copatý mladík si totiž našiel novú priateľku, ktorou sa už aktuálne pýši aj na sociálnych sieťach. Jej identita síce ešte známa nie je, no dozvedeli sme sa, že ide o staršiu ženu, ktorá je matkou malej dcérky. Tomy na Instagram zavesil aj spoločnú fotografiu s dievčatkom a jej matkou. Tá vznikla počas spoločného výletu v bratislavskej zoo. „Asi začínam postupne dospievať,“ napísal stručne k záberu, ktorý hovorí za všetko. Snáď bude teda jeho nový vzťah šťastnejší a trvácejší ako ten predchádzajúci.

Viac o téme: Vierka AyisiTomy Kotty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu