Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nehoda Patrície Vittekovej: Dolámala sa... liečba na niekoľko týždňov!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Fúha, tak to muselo byť riadna bolesť! Dvojnásobná mamička Patrícia Vitteková (39) je známa tým, že všetok svoj voľný čas sa snaží tráviť rôznymi aktivitami so svojimi ratolesťami a je ženou činu. To sa jej však najnovšie nepekne vypomstilo. Brunetka skončila polámaná v nemocnici.

Patrícia sa so svojou dcérkou Thiou vybrala na verejnú ľadovú plochu, aby si spoločne zakorčuľovali. Druhá dcéra Sofia Zara, ktorá má momentálne nohu v ortéze, sa výletu zúčastnila len pasívne. Práve ona sa však podľa všetkého svoju mamu snažila varovať pred možným zranením.

„Tu som si ešte myslela že zo mňa bude Katarina Witt. Keby počúvam svoju staršiu dcéru s ortézou na nohe... a nemachrujem, tak dnes som ešte celá,“ napísala Paťa k spoločnej fotografii z klziska, kde si zapózovala spoločne s Thiou. O malú chvíľu však už bol oheň na streche.

Patrícia Vittek chcela dcéra dopriať zábavu, namiesto toho sa však dostavila bolestivá nehoda.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vittek chcela dcéra dopriať zábavu, namiesto toho sa však dostavila bolestivá nehoda.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Vitteková zrejme nešťastne spadla a zlomila si zápästie. „7 týždňov na prácu doma. A idem upraviť stravu, keďže som dotancovala túto sezónu,“ vyjadrila sa na sociálnej sieti k snímke obviazanej ruky. Keď sme brunetku oslovili, ako k zraneniu došlo, jej odpoveď bola strohá.

Dvojnásobná mamička si na ľade zlomila zápästie.
Zobraziť galériu (5)
Dvojnásobná mamička si na ľade zlomila zápästie.  (Zdroj: Instagram P.V.)

„Neviem, či je potrebné o tom písať. Korčuľovala som s deťmi, to je všetko," odpovedala nám. Nuž, brunetku teraz čaká pomerne dlhá rekonvalescencia, no snáď sa je zranenie nijak neskomplikuje a čoskoro sa dostane opäť do formy. Prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu