Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vittekovej tvár zmenená na nepoznanie: Pozrite FOTO... Plastika nosa?!

Patrícia Vitteková si zrejme nechala upraviť nos. Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková si zrejme nechala upraviť nos. (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Patrícia Vitteková (38) sa nikdy netajila tým, že si nechala zväčšiť prsia či napichať pery. Neskôr o sebe hovorila ako o spuchnutej užovke - presne tak si vraj pripadala, keď bola napichaná všemožnými kyselinami. Zdá sa však, že v uplynulých dňoch tmavovláska podstúpila ďalší zákrok. Jej najnovšie fotky totiž pôsobia, akoby si dala upraviť nos. Veď presvedčte sa sami!

Patrícia Vitteková nie je človek, ktorý by odsudzoval estetické vylepšenia. Sama podstúpila zväčšenie poprsia na plastickej chirurgii, nechala si dokonca napichať tvár kyselinou hyalurónovou či botoxom. No zatiaľ čo dodanie objemu v oblasti hrudníka sa jej páči, vyžehlená pleť jej prekážala. 

„Nedám dopustiť na pani doktorku, ktorá sa postarala o rozpustenie všetkého, v čom som sa cítila ako spuchnutá užovka,“ povedala pred štyrmi rokmi na rovinu Vitteková. Človek by preto očakával, že na zásahy na svojom tele a tvári po tomto zanevrela a dá si od nich pokoj.

Najnovšie fotky však pôsobia, akoby tmavovláska v tomto období podstúpila ďalší zákrok. Patrícia sa totiž na Instagrame pochválila zábermi, na ktorých má viditeľne iný nos - je výrazne menší a jeho špička je dvihnutá dohora. Pozrite sami!

Aktuálna fotka Patrície Vittekovej a záber zo septembra.
Zobraziť galériu (7)
Aktuálna fotka Patrície Vittekovej a záber zo septembra.  (Zdroj: Instagram P.V.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@patricia_vittek),

Viac o téme: Patrícia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu