Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Urgentný zásah lekárov: Vitteková musela podstúpiť náhlu operáciu!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (8)
Patrícia Vitteková (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Problémy s rukou je neopúšťajú! Patrícia Vitteková (39) sa začiatkom februára postavila na korčule so svojou dcérou, a to sa jej vypomstilo. Pri nešťastnom páde si zlomila zápästie a skončila tak na pár týždňov obmedzená v práci. Hoci si dala záležať na tom, aby sa čím skôr zotavila, znovu skončila v rukách lekárov!

Mal to byť príjemný deň s dcérou na klzisku, no skončil sa zle. Expartnerka futbalistu Roba Vitteka totiž nešťastne spadla a zlomila si zápästie. Svojim fanúšikom dala vtedy na známosť, že niekoľko týždňov ostáva pracovať z domu a s tancovaním sa môže rozlúčiť.

Začiatkom februára sa jej vypomstilo korčuľovanie s dcérou.
Zobraziť galériu (8)
Začiatkom februára sa jej vypomstilo korčuľovanie s dcérou.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Len tri týždne po tom, ako jej zasadrovali ruku, musela sa opäť zveriť do rúk lekárov. Napriek tomu, že sa snažila, aby jej zápästie bolo čím skôr opäť vo forme, nepodarilo sa a brunetka šla opäť pod nôž. Záberom z nemocnice sa pochválila na Instagrame: „Tak mi napadlo. Každý postuje dovolenky pri mori a stánky s alkoholom."

Keď jej totiž lekár skontroloval stav ruky, zistil, že speváčke hrozí nefunkčnosť zápästia. Preto sa v nemocnici rozhodli pre urgentnú operáciu a ešte v piatok večer ju operovali. Pôvodne mala ísť na koncert, no skončila na lôžku. Vitteková má teraz v zápästí voperovanú platinovú platničku.

Vitteková skončila na operácii.
Zobraziť galériu (8)
Vitteková skončila na operácii.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Viac o téme: Patrícia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu