Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Známeho hokejistu dostala táto kráska... Áno, sme spolu!

Nový pár v slovenskom šoubiznise! Zobraziť galériu (5)
Nový pár v slovenskom šoubiznise! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ešte koncom septembra sme našim čitateľom ako prví priniesli informáciu, že krásna Dominika Grecová (20) sa stretáva s hokejistom Dušanom Pašekom (34). Ten však vtedy tvrdil, že ide o čisto priateľské stretnutia. Momentálne však dvojica vzájomné city tajiť prestala a športovec otvorene odpovedal na našu otázku, ako to medzi ním a víťazkou Miss 2018 naozaj je.

Na Dušanovom Instagrame sa objavila fotografia, kde ho na líce bozkáva neznáma blondínka. Jej tvár prekryl smajlíkom. Nebolo však nutné dlho pátrať, o koho ide, keďže krásku identifikovali jej prstene. Bolo teda zrejmé, že ide o Dominiku. Po tom, čo sa táto informácia rozšírila, hokejista fotku stiahol.

Oslovili sme ho teda s otázkou, či s úradujúcou kráľovnou krásy tvorí pár. „Nebudem zavádzať, klamať. Sme spolu s Dominikou. Tvoríme pár, ale ďalej by som sa k tomu nechcel vyjadrovať. Ja by som to chcel nechať v súkromí, aby sme to veľmi nerozmazávali,“ povedal nám otvorene.

Vzťah hokejistu a kráľovnej krásy usvedčila táto fotografia.
Zobraziť galériu (5)
Vzťah hokejistu a kráľovnej krásy usvedčila táto fotografia.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Treba uznať, že Dušan má na ženy vynikajúci vkus. Pár tvorí s krásnou Dominikou Grecovou, víťazkou Miss Slovensko 2018.
Zobraziť galériu (5)
Treba uznať, že Dušan má na ženy vynikajúci vkus. Pár tvorí s krásnou Dominikou Grecovou, víťazkou Miss Slovensko 2018.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

„Situácia je taká, že sme spolu, ale viac by som k tomu už nechcel povedať,“ priznal sa Dušan k svojej krásnej polovičke. Tá je známa tým, že sa zďaleka vyhýba akýmkoľvek škandálom a okrem stáleho bývalého priateľa, na rozdiel od niekoľkých kolegýň z modelingu, nebola spájaná so žiadnym iným mužom. Snáď to teda tejto sympatickej dvojici klapne a v spoločnom vzťahu nájdu šťastie.

Viac o téme: Dušan PašekDominika Grecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu