Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská speváčka prestrelila: Neukázala sa na pódiu a... PREBOHA, to čo má oblečené?

Kristína Peláková Zobraziť galériu (11)
Kristína Peláková

BRATISLAVA - V stredu večer televízia Markíza odvysielala ďalšiu časť obľúbenej a úspešnej relácie Chartshow, ktorá sa niesla v duchu najlepších slovenských speváčok. Medzi ne rozhodne patrí aj Kristína Peláková (31), interprétka z východného Slovenska, ktorá prišla do šou zaspievať. Na pódiu sa však vôbec neukázala a keď sa konečne objavila, nejednému padla sánka.

Posledná januárová streda v tomto mesiaci opäť patrila hudobnému rebríčku tých najlepších skladieb a relácii Chartshow pod vedením Adely Vinczeovej. Tentoraz sa večer niesol v duchu najlepších slovenských speváčok. Na siedmej priečke sa umiestnila Kristína Peláková, ktorá prišla aj zaspievať.

Alebo aj nie. Po tom, ako ju moderátorka ohlásila, muzika začala hrať, no speváčka sa neobjavila. Hoci hostia jej hlas počuli. Šokovane sa obzerali aj hostia Lukáš Latinák a Emma Drobná, kde sa Kristína stratila. Tá totiž s vystúpením začala ešte v maskérni a časť svojho čísla odspievala po ceste na pódium v sprievode tanečnej skupiny Old School Brothers.

Lukáš Latinák a Emma Drobná sa čudovali, kde Kristína je.
Zobraziť galériu (11)
Lukáš Latinák a Emma Drobná sa čudovali, kde Kristína je.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keď však vyšla na pódium, nejednému divákovi v hľadisku zrejme padla sánka pri pohľade na to, čo mala Kristína oblečené. Brunetka sa síce môže pochváliť peknou postavou, no to, čo na seba natiahla, jej ani trochu nelichotilo a do relácie Chartshow a k piesni, ktorú spievala, sa to vôbec nehodilo.

Práve naopak. Ultra mikro sukienka, pod ktorou sa ukrývali mini kraťasky a čipkovaný priesvitný top, ktorý odhaľoval podprsenku, jej dodávali skôr vzhľad spoločníčky z pánskeho klubu či pipenky z D1. V porovnaní s Adelou či Emmou pôsobila "lacnejšie", čo je veľká škoda. Niekedy zámer vyzerať sexi nevyjde úplne podľa predstáv.

Kristína týmto outfitom do čierneho netrafila.
Zobraziť galériu (11)
Kristína týmto outfitom do čierneho netrafila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Kristína PelákováChartshow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu