Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Kristína po utajenom pôrode: FOTO úplne bez mejkapu... To ako vyzerá?!

Speváčka Kristína je už mesiac mamou malého Radka. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Kristína je už mesiac mamou malého Radka.

BRATISLAVA - Speváčka Kristína Peláková (33) sa tento rok postarala rovno o dve prekvapenia pre svojich fanúšikov. Najprv sa jej podarilo až do 8. mesiaca utajiť svoje tehotenstvo a takmer celý mesiac sa jej podarilo udržať v tajnosti aj fakt, že už porodila. Aktuálne sa čerstvá mamička pochválila fotkou s kočíkom, na ktorej je úplne bez mejkapu a... To ako vyzerá?!

Speváčka Kristína Peláková je veľká tajnostkárka. Najprv sa jej celých 8 mesiacov darilo tajiť tehotenstvo a nakoniec si aj narodenie svojho prvorodeného synčeka Radka nechala pre seba. Až takmer po mesiaci vyšla s pravdou von a svojim fanúšikom oznámila radostnú správu. 


Veľké priznanie slovenskej speváčky: Najskôr tajila tehotenstvo, potom pôrod!


„Ahojte. Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala mamou, narodil sa mi synček Radoslav. Tak vás všetkých pozdravujem,“ napísala na Instagrame a zverejnila fotku detskej ručičky. Odvtedy zverejnila len jednu fotku.

Speváčka Kristína po utajenom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram K.P.)

Na tej už čerstvá mamička pózuje s kočíkom, v ktorej jej Radko spal. No fanúšikov zaujalo čosi iné. Speváčka je totiž na zábere úplne bez mejkapu. A nielen, že nevyzerá, že len pred pár týždňami rodila, ale dokonca nevyzerá ani na to, že má 3 roky po tridsiatke. Pozrite, veď pôsobí ako dievčatko! 

Speváčka Kristína po utajenom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram K.P.)

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu