Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lucie Bílá rozpredáva svoj šatník: Zmiešané reakcie fanúšičiek... Ehm, TOTO jej ale nevyšlo!

Lucie Bíla sa rozhodla predať oblečenie zo svojho šatníka. Zobraziť galériu (7)
Lucie Bíla sa rozhodla predať oblečenie zo svojho šatníka.

OTVOVICE - Zlatá česká slávica sa rozhodla preriediť svoj šatník a mnohé kúsky predať, aby tak poslúžili ešte niekomu ďalšiemu. Lucie Bíla (52) vyradila hneď niekoľko odevov, ktorých sa chce zbaviť a výťažok z predaja poputuje na dobrú vec. Vďaka získaným finančným prostriedkom dostane kaplnka v Otvoviciach nový nádych.

Okrem toho, že je Lucie výborná speváčka, ktorú milujú nielen Česi, ale aj Slováci, tak je vo svojej podstate aj dobrá duša. Rada pomáha ľuďom a tentokrát sa rozhodla podporiť veriacich v obci, kde momentálne žije. Hoci však urobila niečo pre dobrú vec, až tak celkom jej to nevyšlo.

Lucie Bíla podporuje obnovu kaplnky v obci Otvovice.
Zobraziť galériu (7)
Lucie Bíla podporuje obnovu kaplnky v obci Otvovice.

Speváčka sa rozhodla vytriediť niektoré svoje kúsky, poväčšine samozrejme čierne, ktoré už nosiť nebude, a predať ich na bazáriku. Svojím rozhodnutím sa pochválila aj na sociálnej sieti, čo mnohí jej fanúšikovia ocenili a sú nadšení, že dobrí ľudia nevymreli. „Vy máte zlaté srdce," píše jedna z fanúšičiek a ďalšia sa pridáva: „Lucka, vidno, že máte dobré srdiečko. Nech sa vám vaše prianie splní."

Lucie Bílá vyrába aj ruženčeky.
Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá vyrába aj ruženčeky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Napriek podporným komentárom od fanúšikov, ktorí jej kroky oslavujú a vrelo ju podporujú, našli sa aj ženy so zmätenými reakciami. Najmä preto, že mnohé z nich by rady vlastnili kúsok, ktorý patril ich idolu, no keďže je Lucie taká útla, len nízke percento dám sa do jej oblečenia vojde. „Ale Luci, to je oblečenie na pidilidi," reaguje na veľkosť oblečenia jedna z komentujúcich. „To budú musieť kupovať deti, veď ste drobučká," napísala na margo čiernovláskinej postavy ďalšia žena.

Lucie Bíla sa rozhodla rozpredať svoj šatník.
Zobraziť galériu (7)
Lucie Bíla sa rozhodla rozpredať svoj šatník.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Viac o téme: Lucie Bíla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu