Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bude aj svadba? Bílej zajačik sa odhodlal... Aha, čo má na ruke!

Lucie Bílá a Radek Filipi Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá a Radek Filipi (Zdroj: Instagram R.F.)

PRAHA - Fúha, tak ten to s ňou myslí naozaj vážne! Už takmer dva roky tvorí Lucie Bílá pár s o 18-rokov mladším Radkom Filipim. Hoci sa dvojica minulý rok na krátky čas rozišla, láska ich opäť spojila a vyzerá to tak, že sú šťastnejší ako kedykoľvek predtým. O tom koniec-koncov svedčí aj najnovšie gesto namakaného fešáka...

Hovorí sa, že zamilované páry by si mali dávať dobrý pozor na nápady, ktoré síce vyznievajú extrémne romanticky, no v budúcnosti sa im môžu vypomstiť. Žiarivým príkladom je tetovanie – či už mena alebo podobizne svojej polovičky. Mnohé ženy a muži potom opäť skončili na stole tatéra, ktorý im takéto „znamenie lásky“ musel prekresliť. No a v tom horšom prípade je na odstránenie laserový zákrok, po ktorom pokožka nevyzerá práve esteticky.

Radek si na ruku nechal vytetovať podpis svojej lásky.
Zobraziť galériu (4)
Radek si na ruku nechal vytetovať podpis svojej lásky.  (Zdroj: Instagram R.F.)

Dvojici to spolu perfektne klape.
Zobraziť galériu (4)
Dvojici to spolu perfektne klape.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Luciin partner sa ale ničoho podobného neobáva a zjavne očakáva, že mu to so speváčkou vydrží minimálne navždy. Na ruku si dal totiž zvečniť jej podpis a pridal aj červené srdiečko. Výtvorom sa pochválil na sociálnej siete a za svoje krásne gesto okamžite zožal množstvo pozitívnych reakcií. „Už si moja navždy,“ napísal stručne no výstižne k snímke svojej potetovanej ruky. Zostáva už len dúfať že zamilovanému páriku to spolu naozaj vydrží.

Viac o téme: Lucie BíláRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu