Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toľko si ho ľudia doberali, až... Kazík sa zbavil najväčšej pýchy: Veď to už ani nie je on!

Robo Kazík sa vzdal najväčšej pýchy. Zobraziť galériu (5)
Robo Kazík sa vzdal najväčšej pýchy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Robo Kazík (71) patrí jednoznačne medzi hviezdy niekdajšej hudobnej relácie Repete. Hoci mal vtedy o niekoľko rokov menej, svoje fúzy si pestoval už vtedy. Postupne dospel do štádia, kedy sa začal ukazovať na verejnosti s čiernou "huňou" pod nosom a každému bolo jasné, že si ich spevák prifarbuje. Tomu je však koniec!

Spolu s ďalšími slovenskými spevákmi ako Eva Máziková, Dušan Grúň, Michal Dočolomanský, Zora Kolínska, Marcela Laiferová či Jana Kocianová bavil televíznych divákov v šou Repete. K Robovi Kazíkovi odjakživa neodmysliteľne patrili fúzy a spevák si ich dokonca prifarboval.

Ľudia si ho pamätajú zo šou Repete.
Zobraziť galériu (5)
Ľudia si ho pamätajú zo šou Repete.  (Zdroj: RTVS)

Mal na to jednoduchý dôvod, ktorý prezradil v Smotánke: „No bolo to tak, že v určitom období mi išli tak do ryšava, a to sa mi nepáčilo." Za pravdu mu dala aj Máziková, že ani jej by sa to nepáčilo. Po rokoch sa však repeťák vzdal čiernej farby a nechal to na prírodu.

Prečo sa však rozhodol viac si fúzy nezafarbovať a zbaviť sa tak svojho poznávacieho znamenia a zároveň svojej pýchy? „Už si ma toľko doberali, že stačilo," priznal Kazík. Dokonca si z neho robil žarty aj sám Majster N, keď na jednej z akcií vyhlásil, že si chcel kúpiť čiernu farbu, ale žiadnu nemali, pretože ju spevák všetku vykúpil na fúzy.

Robo Kazík kedysi a dnes.
Zobraziť galériu (5)
Robo Kazík kedysi a dnes.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Robo Kazík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu