Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia tragická správa pre hudobný svet: Zomrel legendárny Robo Kazík (†73)!

Robo Kazík zomrel. Zobraziť galériu (6)
Robo Kazík zomrel. (Zdroj: RTVS)

TOPOĽČIANKY - V posledných dňoch sa na verejnosť dostáva jedna smutná správa za druhou. Po hercovi Andym Hrycovi (†71) a českom skladateľovi Ladislavovi Štaidlovi (†75) šokovala správa, že zomrel aj slovenský legendárny spevák Robo Kazík (†73). Správu oznámil portál Naše Topoľčianky.

Informácia o smrti Roba Kazíka začala kolovať v pondelok v ranných hodinách. Informáciu napokon potvrdil portál Naše Topoľčianky, práve z tejto obce spevák pochádzal. Viac informácií však nateraz nie je známych. „R.I.P. Robo...“ objavilo sa na spomínanej stránke aj s Kazíkovou fotkou.

Galéria: Zomrel spevák Robo Kazík
„Ešte minulý týždeň sme spolu volali a dohadovali sa, že príde na nakrúcanie ďalšej relácie. Je nám to nesmierne ľúto. Čo viem, tak len toľko, že koronu vraj nemal. Bol testovaný, musel byť, keďže mal prísť aj k nám. A on si na seba dával veľký pozor, dokopy nikam nechodil. Len neviedol úplne najzdravší spôsob života- čo sa týka stravy napríklad,“ povedal pre Topky.sk Noro Mesároš. 

Ďalšia tragická správa pre
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Naše Topoľčianky)

Spevák sa do povedomia širokej verejnosti dostal najmä vďaka účinkovaniu v obľúbenej relácii 90. rokov Repete. Preslávili ho hity ako napríklad Toto sólo patrí nám, Marína, Na návrší taký dom, Raz tu, raz tam, Ďaleko je Boh či Ja keď spievam slzy tečú. 

Šestnásť rokov pracoval na Mestskom úrade v Banskej Bystrici, najprv ako vodič, potom ako vedúci Akcie Z a vedúci odboru výstavby. V rokoch 2006 - 2010 bol viceprimátorom. S manželkou Marienkou majú dvoch synov. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Robo Kazík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu