Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Multiotecko Boris Kollár sa vyjadril k chlpatej kreatúre z BMD: Mne sa to PÁČI!

Boris Kollár šokuje - extravagantná Alex sa mu páči. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár šokuje - extravagantná Alex sa mu páči. (Zdroj: TASR/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Dva dni šokovala svojím zjavom prítomných na Bratislavských módnych dňoch. Kontroverzná Alexandra (27) však nie je žiadna neznáma pre multiotecka Borisa Kollára (53), ktorý sa na jej adresu dokonca vyjadril veľmi pozitívne.

Prišla a narobila okolo seba rozruch. Vyvolala pohoršenie, šok, prekvapenie a ľudia si len klepkali po čele s otázkou: O čo jej ide? Blogerka a influencerka známa ako Alex Vortex je skutočne svojská osoba. Nepozerá sa na to, čo si o nej ľudia pomyslia a kombinuje všetko možné hlava-nehlava. Jej poznávacím znamením je okrem bláznivej, bizarnej módy aj ochlpenie.

Alex takto pobúrila prítomných už v pondelok.
Zobraziť galériu (8)
Alex takto pobúrila prítomných už v pondelok.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Alexandra sa netají tým, že s prírodou je kamarátka. Rovnako ako jej mama je raw vegánka a jej telo žiletku nevidelo snáď od čias Jurského parku. Chlpaté podpazušie, zarastené nohy a najnovšie aj džungľu medzi nohami vystavuje na „obdiv“ verejnosti. S mnohými pozitívnymi reakciami sa však v uplynulých dňoch nestretla. O to prekvapivejší je kladný postoj podnikateľa Borisa Kollára.

Práve multiotecko, ktorý prišiel na módnu šou so svojimi dvoma dcérami sa vyjadril na adresu Alex vskutku prekvapivo. „My sa poznáme, vieme, s kým sa fotíme. Vieme, čo robí. Mne sa to páči, je to úplne uletené a dievča vie presne, čo robí. Takže si myslieť, že je to naivné, hlúpe alebo prvoplánové, je fakt naivné,“ šokoval Kollár.

Kollár prišiel na BMD v sprievode svojich dcér Alexandry a Ester.
Zobraziť galériu (8)
Kollár prišiel na BMD v sprievode svojich dcér Alexandry a Ester.  (Zdroj: Jan Zemiar)

S názorom na blogerku s bobrom súhlasia aj Kollárove dcéry, ktoré si myslia, že treba vystúpiť z davu. „Je to úžasná vec sa s ňou vyfotiť, lebo zakaždým je to iná kreácia. Je to úplne mimo všetkých konvencií a to je úžasné. Mne sa to strašne ľúbi,“ prezradil niekoľkonásobný otec pre portál markiza.sk. Je však otázne, či by bol rovnako benevolentný, keby s takýmto exhibicionizmom začala niektorá z jeho dcér.

Na extravaganciu Alex majú všetci traja pozitívny názor.
Zobraziť galériu (8)
Na extravaganciu Alex majú všetci traja pozitívny názor.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Boris KollárAlex Vortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu