Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chlpatého bobra už na BMD neukáže: Vulgárna blogerka na módnych dňoch skončila... STOPka od organizátorov?!

Alex Wortex šokovala na Bratislavských módnych dňoch. Zobraziť galériu (6)
Alex Wortex šokovala na Bratislavských módnych dňoch. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hostia si konečne vydýchli! Snáď najhorúcejšou témou posledných dní je podivný zjav Alex Wortex. Ak ste aj doteraz netušili, o koho ide, od pondelka v tom máte určite jasno. V momente, keď sa objavila pred bránami Bratislavských módnych dní, na seba okamžite strhla všetku pozornosť a na vkusné kúsky talentovaných slovenských návrhárov sa už prítomní sústredili len ťažko. Ružovovlasá "dáma" totiž dorazila iba v tangáčoch, ktoré ani zďaleka nemali šancu zakryť jej prales medzi nohami, a absolútne zdevastovala slovenský módny sviatok.

Prišla, ukázala bobra, pobúrila ľudí a odišla! Aj tak sa dá v skratke opísať Alexina dvojdňová účasť na Bratislavských módnych dňoch, kam verejnosť i slovenské celebrity doteraz chodili za účelom obdivovania skvostných modelov z dielne slovenských návrhárov.

Hoci dresscode na tejto akcii bol vždy voľnejší, aby mali módni nadšenci možnosť predviesť svoj osobitý vkus a cítenie, Alex počas oboch dní predviedla čosi úplne iné. A síce svoje prirodzenie v úsporných tango nohavičkách, ktoré už nejaký ten týždeň nevidelo žiletku. A hoci je holenie si intímnych partií, samozrejme, slobodnou voľbou a preferenciou, zrejme nikto z nás nemal potrebu svoj porast prezentovať pred očami stovky ľudí. A po boku svojej matky.

V takomto outfite môžete stretnúť Alex Wortex pri návšteve hračkárstva.
Zobraziť galériu (6)
V takomto outfite môžete stretnúť Alex Wortex pri návšteve hračkárstva.  (Zdroj: Instagram AlexVortex69)

Tá podarenú dcérenku celý čas nakrúcala pri oplzlých pózach, divokom vlnení bokmi a rozťahovaní nôh do objektu fotoaparátov a aby toho nebolo málo, pyšne sa s ňou pochválila aj na Instagrame. Kým Alexina rodina si na divočiny, ktoré blogerka predvádza, už asi zvykla, to isté sa, až na pár výnimiek, nedá povedať o hosťoch módnych dní.

Takýto skvost Alex predviedla počas druhého dňa BMD.
Zobraziť galériu (6)
Takýto skvost Alex predviedla počas druhého dňa BMD.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Väčšina z nich bola totiž v pondelok aj utorok večer zhrozená natoľko, že namiesto klebetenia o tom, ktorý model ich na móle zaujal, bola predmetom ich debát práve Alex. Nejeden návštevník si vydýchol úľavou, že na prehliadku nepriviedol aj svoje dieťa. Malým ratolestiam by sa zrejme len ťažko vysvetľovalo, o čo presne tej chlpatej tete rozťahujúcej nohy ide.

Počas tretieho dňa v kostole Klarisiek si mnohí vydýchli. Napriek obavám či očakávaniam, čo urobí tentokrát, sa dogabaná Alex napokon v kostole neobjavila. A po prehliadke sa okamžite začalo šuškať, že organizátori jej vstup konečne zatrhli. „Oddávam sa intergalaktickým činnostiam v postieľke,“ napísala na svoj Instagram a nezabudla dodať, že je nadšená z toho, že sa na ňu pred vstupom pýtali prítomní fotografi z médií. Kedy príde na to, že sa o ňu nezaujímali preto, že by obdivovali jej outfit a osobnosť, je zrejme otázkou skutočne dlhého času.

O vyjadrenie sme požiadali aj samotných organizátorov. „Alex požiadala o akreditáciu na prvé dva dni, tak ako ostatní novinári a blogeri, takže nebola na podujatí Bratislavské módne dni by Mercedes-Benz ako pozvaný hosť. Ako aj vidno na niektorých fotografiách, označenie PRESS nosila celý čas na sebe. Je na každom z hostí, rovnako aj zástupcoch médií, ako sa k tejto spoločenskej udalosti "postavia" a odprezentujú sa, pretože každý človek cíti a vníma módu inak. Ak by sme sa vrátili do minulosti, možno si spomeniete, aký rozruch vyvolala prvá prehliadka bikín. Všetci boli pohoršení a dnes to berieme ako samozrejmosť. Ak by bola naozaj s holým prirodzením, dovnútra by sa určite nedostala. Sú určité hranice, ktoré sa neprekračujú,“ napísal nám Michal Bartek zo STAR Production. 

Viac o téme: Alex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu