Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herec Juraj Bača mal autonehodu: Neuveríte, čo urobil s vinníčkou!

Juraj Bača Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto naozaj? Juraj Bača (31) si len pred niekoľkými mesiacmi doprial luxusný darček. V marci si zaobstaral nového štvornohého tátoša prémiovej značky, na ktorom odvtedy brázdil bratislavské ulice jedna radosť. Novučičké auto mu však príliš dlho v ukážkovom stave nevydržalo. Včera mal totiž autonehodu.

Keď známy herec zastavil na križovatke, nemal ešte ani najmenšie tušenie, čo sa už o pár sekúnd stane. Vodička pred ním totiž namiesto jednotky zaradila spiatočku. „Z ničoho nič začala cúvať a ešte aj pomerne rýchlo. Pozeral som, čo sa deje, no o chvíľu mi zacúvala rovno do auta,“ povedal nám Juraj, ktorý nemal najmenšiu šancu zareagovať a zrážke zabrániť.

Vinníčka nehody to zaparkovala rovno do Jurajovho auta. Kým väčšina majiteľov nových áut by sa zrejme po jej počine rozčúlila do nepríčetna, Bačova reakcia staršiu pani za volantom úplne vyviedla z miery. „Bola chúďa celá vystresovaná, bála sa, že po nej budem kričať a budem agresívny,“ povedal nám herec o žene, ktorú označil ako „naozaj veľmi milú tetu“.

Juraj Bača si zo zrážky príliš ťažkú hlavu nerobí.
Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača si zo zrážky príliš ťažkú hlavu nerobí.  (Zdroj: archív J.B. )

Staršia vodička omylom zaradila spiatočku a nabúrala do Jurajovho nového auta.
Zobraziť galériu (5)
Staršia vodička omylom zaradila spiatočku a nabúrala do Jurajovho nového auta.  (Zdroj: archív J.B. )

Namiesto hádky tak rozrušenú ženu pozval na kávu, kde si všetko v pokoji vyrozprávali. „Ona má poistenie, ja takisto, takže nie je žiadny problém. Mohlo to dopadnúť aj horšie. Vypísali sme papiere a všetko vyriešili s úsmevom a v pokoji,“ uzavrel sympatický herec, ktorý si za svoju reakciu jednoznačne zaslúži poklonu.

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu