Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy herec skončil za mrežami! Totálne dokaličený... Preboha, to čo sa stalo?

Juraj Bača Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Fúúú, tak toto je silná káva! Juraj Bača (31) je divákom známy ako sympatický herec, ktorý sa do povedomia zapísal najmä vďaka úlohe vyšetrovateľa v markizáckom Komisárovi Rexovi. Kým väčšina divákov ho vníma ako milého fešáka, tentoraz sa ukázal v úplne inom svetle... Skončil totiž za mrežami!

Na internete sa začali objavovať fotografie zakrvaveného herca, ktorý vyzerá, akoby prežil hotový masaker. Kruhy pod očami a dobitá a špinavá tvár – to však zďaleka nie je všetko. Bača sa napokon dostal za mreže!

Z pohľadu na zakrvavenú tvár Juraja Baču až mrazí.
Zobraziť galériu (5)
Z pohľadu na zakrvavenú tvár Juraja Baču až mrazí.  (Zdroj: Film Amnestie)

Známy herec skončil za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Film Amnestie)

Hoci by si niekto mohol pomyslieť, že ide o zlý vtip, Juraj je momentálne naozaj za zlého chlapca a podobných výstrelkov si užíva viac než dosť. Do kín sa totiž pomaly chystá film Amnestie – ten sa venuje Havlovým amnestiám z 1. januára v roku 1990, ktoré následne zapríčinili veľkú väzenskú vzburu vo väznici v Leopoldove.

Juraj Bača si zahrá hlavnú úlohu vo filme Amnestie.
Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača si zahrá hlavnú úlohu vo filme Amnestie.  (Zdroj: Film Amnestie)

Hlavnú úlohu si v ňom zahrá práve Juraj Bača, ktorý sa ukáže v polohe drsného väzňa. Súčasťou filmu sú, samozrejme, aj rôzne akčné scény – od bitiek až po extrémne adrenalínové kaskadérske kúsky. A ako sme sa dozvedeli zo zákulisia filmu, niekoľko z nich predvedie priamo herec, a to napriek tomu, že mu štáb plánoval poskytnúť dabléra. Nuž, nechajme sa prekvapiť, ako to dopadne. Veríme, že Juraj nepríde k skutočnému úrazu a dochrámaný bude napokon naozaj len na plátne v kine.

Viac o téme: Juraj BačaAmnestie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu