Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevestu Kollárovú takmer dochrámal: Futbalistov TRAPAS je na VIDEU!

Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová sa cez víkend vydala za futbalistu Adama Nemca. Zobraziť galériu (7)
Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová sa cez víkend vydala za futbalistu Adama Nemca. (Zdroj: Instagram Z.K.)

BRATISLAVA - Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová (27) je od uplynulého víkendu vydatou pani. Svoje áno povedala futbalistovi Adamovi Nemcovi (32). Svadbu ako z rozprávky však v jednom momente takmer poznačil bolestivý trapas. Stačilo málo a nevesta mohla skončiť prinajlepšom s nepríjemnými modrinami.

Zuzana Kollárová nevesta

Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová si cez víkend užila svoj veľký deň. Áno povedala v sobotu po ročnom randení slovenskému futbalovému reprezentantovi Adamovi Nemcovi. Obrad sa konal v bratislavskom Dóme sv. Martina a svadobnú oslavu mali novomanželia v kaštieli v Čereňanoch.


A je to tu! Najsexi Slovenka s božským telom je už vydatá pani: Áno, povedala tomuto futbalistovi!


A práve tam sa takmer stal trapas, ktorý mohol skončiť bolestivo, no dnes sa nad ním všetci už len pousmejú. Keď ženích prenášal svoju nevestu v náručí, nastala situácia, pri ktorej sa mnohým hosťom zatajil dych. Futbalista sa totiž potkol a začal sa tackať. Nevesta v jeho náručí o niekoľko centimetrov klesla a už-už to vyzeralo, že kráska skončí na zemi. 

Našťastie však športovec túto nepríjemnú chvíľku ustál a so svojou milou v bielych šatách kráčal ďalej. To si už z trapasu robil srandu aj on sám a „vinu“ za svoje zatackanie pripisoval ultraštíhlej neveste, ktorá vraj pred svadbou pribrala. Krásku sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, čo sa vlastne stalo, ale na naše otázky doposiaľ neodpovedala. 

Vy si aspoň môžete pozrieť video z tejto vtipnej chvíľky, ktoré novomanželia zverejnili na sociálnej sieti Instagram. Nájdete ho vyššie v článku!


Všetko o futbale a tiež o Majstrovstvách vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Viac o téme: Zuzana KollárováAdam Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu