Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

A je to tu! Najsexi Slovenka s božským telom je už vydatá pani: Áno, povedala tomuto futbalistovi!

Zuzana Kollárová Zobraziť galériu (15)
Zuzana Kollárová

BRATISLAVA – Už sú svoji! Víťazka Miss Universe 2016 Zuzana Kollárová (27) randí niečo vyše roka so slovenským futbalovým reprezentantom Adamom Nemcom (32). Dnes v Bratislave v Dóme sv. Martina sa z nej stala už vydatá pani.

Krásnu Slovenku Zuzanu Kollárovú začiatkom januára požiadal o ruku slovenský futbalový reprezentant Adam Nemec, ktorý aktuálne pôsobí v rumunskom klube Dinamo Bukurešť. Zásnuby zamilovaných hrdličiek prebehli na romantickej lyžovačke v rakúskych Alpách. No zdá sa, že u nich neplatí známe príslovie- do roka a do dňa. Do chomúta a pod čepiec sa rozhodli obaja vstúpiť oveľa skôr, iba pol roka po zásnubách.


Všetko o futbale a tiež o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Dnes poobede sa pre krásnu Slovensku Zuzanu Kollárovú, ktorá pred dvomi rokmi vyhrala prestížnu súťaž Miss a slovenského futbalového reprezentanta Adama Nemca, zmenil život. Vkročili spoločne do novej životnej etapy a stali sa manželmi.

„Obrad sa konal v Bratislave v Dóme sv. Martina a svadobnú párty majú v kaštieli v Čereňanoch,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja, ktorý nám prezradil aj to, že na svadbu majú pozvaných mnoho známych tvári z futbalového sveta i zo šoubiznisu.

Medzi nimi nechýbajú napríklad aj manželia Škrtelovci, ktorí sa rovnako ako nevesta a aj niektorí ďalší svadobčania nechali upraviť a skrášliť v klinike Mishellbeauty. Na ich Instagrame sa objavilo aj pár záberov z príprav krásnej budúcej nevesty, ktorá rovno odtiaľ išla so svadobčanmi pred oltár. „Nevesta je naozaj nádherná v štýle Glam," prezradila topkám majiteľka kliniky Michaela  Rujáková. Na svadbe nechýbajú aj manželia Hamšíkovci, ktorí zverejnili tiež niekoľko záberov zo svadby. Mladomanželom gratulujeme! Fotografie nevesty a ženícha nájdte v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Kollárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu