Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bolestivé zranenie krásnej Kollárovej: Dokaličila sa len 3 týždne po svadbe!

Zuzana Kollárová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kollárová (Zdroj: Instagram Z.K.)

BRATISLAVA - Leto si už neužije! Bývalá Miss Universe Zuzana Kollárová (27) je už tri týždne šťastne vydatou pani. Svoje áno povedala v bratislavskom Dóme sv. Martina futbalovému reprezentantovi Adamovi Nemcovi (32). Dvojica si uplynulý víkend užívala oddych pri jazere v Banskej Štiavnici. Teda, v skutočnosti si užíval len športovec... Modelka má totiž dokaličenú nohu!

Zuzana Kollárová si pred tromi týždňami užila svoj veľký deň. Vydávala sa za futbalového reprezentanta Adama Nemca. Vtedy sme písali o vtipnom momente zo svadby, keď ženích prenášal svoju nevestu v náručí - potkol sa totiž a Zuzana takmer skončila na zemi. Stačilo tak naozaj málo a kráska mohla skončiť dochrámaná, prinajlepšom s nepríjemnými modrinami. 

Zuzana Kollárová nevesta

To sme ešte netušili, že o pár týždňov sa plavovláska naozaj zraní. Na sociálnych sieťach sa mladá pani Nemcová pochválila zábermi z víkendového pobytu v Banskej Štiavnici, na ktorých vidno, že má nohu v sadre. „Nedeľný oddych s novou spoločnosťou. Človek si začne vážiť bežné veci v našom živote, až keď zrazu už tak bežné nie sú. Dávajte na svoje zdravie pozor. Je len jedno,“ napísala k fotke. 

Snažili sme sa v tejto súvislosti Kollárovu aj kontaktovať, nech nám prezradí, čo sa stalo. Na naše správy však doposiaľ neodpovedala. 

Viac o téme: Zuzana Kollárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu