Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska Kollárová mamičkou: Pôrod v RUMUNSKU a v magický deň!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BUKUREŠŤ - Už sú z nich rodičia! Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová prežíva krásne chvíle. 2. februára totiž priviedla na svet dcérku, ktorej spolu s manželom - futbalistom Adamom Nemcom dali zaujímavé meno.

Zuzana Kollárová, ktorá sa v roku 2016 stala najkrajšou Slovenkou, padla do oka aj úspešnému futbalistovi Adamovi Nemcovi. Dvojica randila zhruba rok, keď sa športovec rozhodol požiadať svoju vyvolenú o ruku. V júni 2018 sa konala ich rozprávková svadba a krásna Bratislavčanka v septembri minulého roka oznámila priateľom a followerom tú najkrajšiu správu. A to, že sa z nich čochvíľa stanú rodičia.

Kráska Kollárová mamičkou: Pôrod
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Krásna misska na svojom instagramovom profile pravidelne zverejňovala vydarené tehotenské fotografie a netajila sa tým, že tehotenské bruško jej asi aj bude chýbať. Malá princeznička prišla na svet v priam magický deň. A to 2. 2. 2022, čiže túto stredu. 

Radostnú novinku oznámila Zuzana na sociálnych sieťach „Môj celý svet,” napísala k fotke s dcérkinou rúčkou kráska. Spolu s manželom jej dali meno Ellie. Kollárová nepriviedla dcérku na svet na rodnom Slovensku, ale v Rumunsku. Práve tam totiž sympatická rodinka žije, keďže novopečený otecko pôsobí v jednom z tamojších futbalových klubov.

 

Viac o téme: Zuzana KollárováAdam NemecZuzana Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu