Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kukláči prehľadávali terén v okolí Kolárova: Odviezli strom, ktorý môže súvisieť s vraždou Kuciaka

Alena Zsuzsová si údajne mala objednať vraždu Jána Kuciaka a jeho partnerky
Alena Zsuzsová si údajne mala objednať vraždu Jána Kuciaka a jeho partnerky (Zdroj: SITA/Jakub Julény, FB/Martina Kušnírová)

BRATISLAVA - Policajti v kuklách vo štvrtok prehľadávali terén v okolí Dediny Mládeže pri Kolárove, nakoniec vypílili strom a jeho kmeň si odviezli. Špeciálna prokuratúra potvrdila, že to súviselo s trestnou vecou úkladnej vraždy.

Zdroj Tv JOJ uviedol, že by to malo mať súvis s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Polícia túto informáciu nepotvrdila ani nevyvrátila. Informovala o tom spomínaná televízia na svojom spravodajskom portáli noviny.sk. "Vo štvrtok boli vykonávané úkony týkajúce sa trestnej veci úkladnej vraždy. Vzhľadom na to, že vo veci prebieha naďalej prípravné konanie, nebudeme uvádzať žiadne podrobnosti, aby sme nezmarili alebo nesťažili vyšetrovanie," pre Tv JOJ to povedala hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová.

Minulý týždeň, 21. februára, uplynul rok od vraždy novinára redakcie Aktuality.sk Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Verejnosť sa o vražde dozvedela v pondelok ráno 26. februára 2018. Ešte v ten deň vtedajší policajný prezident Tibor Gašpar potvrdil, že Kuciakova vražda pravdepodobne súvisí s jeho novinárskou prácou. Momentálne sú v prípade vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej štyria obvinení, konkrétne Tomáš Sz. a Miroslav M. ako vykonávatelia, Zoltán A. ako sprostredkovateľ a Alena Zs. ako objednávateľka.

Viac o téme: Kukláči KolárovoJán Kuciak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu