Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Neuveríte, tento akčný hrdina má už 80: Bojí sa ho aj smrť a chrípka dostáva prevenciu na Chucka Norrisa!

Chuck Norris Zobraziť galériu (3)
Chuck Norris (Zdroj: CBS Television)

LOS ANGELES - Vtipy s Chuckom Norrisom sú naozaj nesmrteľné. Asi nikto iný nemá toľko meme obrázkov, koľko ich vzniklo o tomto hercovi a majstrovi bojových umení. Pripomeňte si ich s nami v deň jeho 80. narodenín.

Chuck Norris sa narodil 10. marca 1940. Slúžil v ozbrojených silách USA, neskôr vyhral veľa turnajov v bojových umeniach a vyvinul svoje vlastné, nazývané Chun Kuk Do. 

Neuveríte, tento akčný hrdina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Millennium Films)

V Hollywoode začínal tak, že trénoval celebrity, ktoré potrebovali pred kamerou ukázať nejaké bojové umenie. Potom sa objavil v komédii The Wrecking Crew a Bruce Lee mu ponúkol účinkovanie vo filme The Way of Dragon, kde stvárnil, prekvapivo, zloducha. 

A tak odštartovala Chuckova filmová kariéra. Zahral si vo filmoch ako Delta Force, Majster Kickboxu, Prezidentov muž, Expendables 2. Účinkoval tiež v seriáli Walker, Texas Ranger. 

Neuveríte, tento akčný hrdina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Millennium Films)

Galéria: Vtipy s Chuckom Norrisom

Okrem spomínaných začiatkov stvárňoval zvyčajne len kladných hrdinov, ktorí všetko zvládnu a nezastaví ci ani niekoľkonásobná presila. Práve na základe toho vzniklo množstvo vtipov, ktoré sa neskôr transformovali do meme obrázkov. 

Viac o téme: Chuck Norris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu