Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fanúšikovia Chucka Norrisa vo vytržení: Legendárny herec PRÍDE NA SLOVENSKO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: CBS Television)

ŽILINA - Slovenskí fanúšikovia legendárneho Chucka Norrisa (83) majú obrovský dôvod na radosť! Jeden z najznámejších akčných hrdinov všetkých čias sa totiž na prelome júna a júla zúčastní hudobného festivalu Orion, ktorý sa bude konať v Žiline. Túto informáciu potvrdil samotný Norris prostredníctvom svojich sociálnych sietí.

Nie, nejde o žiaden vtip. Na festivale Orion, ktorý sa bude konať od 30. júna do 2. júla na letisku v Žiline, sa objaví legenda akčných filmov Chuck Norris. Ten to potvrdil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. 

„Budem na festivale Orion, ktorý sa uskutoční v meste Žilina na Slovensku. Teším sa na to, ako vás tam všetkých uvidím. Boh vám žehnaj, Chuck Norris," napísal herec v príspevku, ktorým pozýval fanúšikov.

 

I’ll be at the Orion Festival in Žilina, Slovakia. Look forward to seeing you guys there! God Bless, Chuck Norris

Posted by Chuck Norris on Thursday, April 27, 2023

Táto očakávaná akcia sa tak počas dnešného dňa rozrástla o ďalšie zvučné meno. Už dlhšie organizátori festivalu lákali fanúšikov na hudobné zoskupenia, ako sú napríklad Kabát, Olympic, Alphaville či na hudobníkov Vaša Patejdla, Richarda Müllera či DJa EKG. To, čo bude na tomto podujatí robiť samotný Norris a ani dni, počas ktorých sa na ňom objaví, však zatiaľ nie sú známe.

Fanúšikovia Chucka Norrisa vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Lionsgate / Frank Masi, SMPSP)

Viac o téme: Chuck Norris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu