Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Antonia začula buchot zo svojej záhrady: Keď zbadala, čo robia susedia, nemala slov

Antonia Nicolová Zobraziť galériu (2)
Antonia Nicolová (Zdroj: Twitter/Antonia Nicol)

LONDÝN - Hasičku Antoniu Nicolovú z Londýna nedávno prekvapil buchot, ktorý sa šíril z jej záhrady. Prekvapená žena sa rozhodla preskúmať zdroj záhadného zvuku a nemohla uveriť tomu, čo uvidela. Rumunskí susedia jej totiž na vlastné náklady opravili drevený plot a nechceli od nej za to ani penny. Milé gesto, ktoré zverejnila na sociálnej sieti, už ocenilo množstvo ženiných kamarátov aj ostatných internetových užívateľov.

Dojímavé gesto Dominiky: Jednou FOTKOU spojila stovky Slovákov, pre toto prídete na trh!

"Keď som im ponúkla peniaze/pivo ako vďaku, povedali, že je lepšie robiť pekné veci, než očakávať niečo za to. "Prekliati" cudzinci, ktorí sem prichádzajú a stavajú ploty. Základná ľudská slušnosť pochádza odkiaľkoľvek," napísala Antonia na Twitteri a pochválila sa aj fotografiou opraveného plota.

Počas niekoľkých hodín jej podľa portálu mirror.co.uk účet zaplavili pochvalné komentáre na adresu jej láskavých susedov a príspevok bol zdieľaný vyše 20-tisíckrát. "Je to naozaj úžasné, skoro mi dáva to nádej vo svet, haha," napísal jeden z komentujúcich. "Je to veľmi milé, je ťažké mať v tejto dobe šťastie na slušných susedov," dodal ďalší.

FOTO Antonia začula buchot
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Antonia Nicol)

Antoniin post povzbudil aj ostatných, aby sa podelili o svoje príjemné skúsenosti. Istá žena uviedla, že vo svojom dome žili takmer 25 rokov, keď sa do susedstva prisťahovali dva rumunské páry a priniesli im chutné koláče, ktoré upiekli. Boli to jediní susedia, ktorí tak kedy urobili.

Iný užívateľ dodal, že keď sa cestou domov pokazila jeho kamarátovi motorka, nemenovaný Poliak zastavil svoje auto a pomohol mu. Motorku naložil na svoje vozidlo a odviezol priateľa domov. Na oplátku nechcel vôbec nič.

Viac o téme: PomocPlotDobrý skutok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu