Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci prípad: Lekár mal žene (50) odstrániť nádor z mozgu, vyoperoval jej niečo iné!

Jules Roseová (50) Zobraziť galériu (3)
Jules Roseová (50) (Zdroj: FB/Jules Rose)

VEĽKÁ BRITÁNIA - Päťdesiatnička Jules Roseová bola pripravená na náročnú operáciu. Mali jej odstrániť nádor mozgu. Keď si po zákroku pozrela svoju zdravotnú kartu, neverila vlastným očiam. Lekár jej namiesto nádoru vyoperoval slzný kanálik.

Jules Roseovej (50) z Veľkej Británie bol diagnostikovaný nádor na mozgu. Aby jej lekári zachránili život, museli ju v čo najkratšom čase operovať. Keď nastal jej deň, Jules mal operovať lekár Muftah Salem Eljamel (61) pod dozorom supervízora z dôvodu predošlých sťažností, ktoré sa týkali jeho osoby.

Jules Roseová (50)
Zobraziť galériu (3)
Jules Roseová (50)  (Zdroj: FB/Jules Rose)

Po zákroku sa ale pacientka dozvedela, že naňho nikto nedohliadal. „Som rada, že patrím k tým šťastnejším. Mohlo to pre mňa dopadnúť omnoho horšie,“ povedala päťdesiatnička s tým, že ešte stále je veľmi nahnevaná. Ako informujú britské médiá, Jules operoval lekár Muftah Salem Eljamel, ktorý pacientke tumor z hlavy neodstránil. Namiesto nádoru jej vraj vyoperoval slzný kanálik.

Jules Roseová (50)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Jules Rose)


Čítajte aj: Matka (22) pri pôrode nakazila svojho syna, o 10 dní zomrel: Zabila ho osudná chyba sestričiek?!

Nešťastná Britka sa to dozvedela po tom, čo si pozrela svoju zdravotnú kartu. Vysvitlo, že nie je jedinou pacientkou, ktorú spomínaný lekár poškodil. Je voči nemu vedených najmenej sto sťažností od pacientov, ktorých operoval a majú dlhodobé zdravotné ťažkosti. Britka uviedla, že po zákroku má problémy s okom.  

Viac o téme: OperáciaNádor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu