Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pátranie po 17-ročnom mladíkovi sa skončilo tragicky: Alex (†17) sa už domov nevráti!

(Zdroj: FB / Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA - Rodičia, polícia, ale aj dobrovoľníci intenzívne pátrali po 17-ročnom Alexovi Huťovi, ktorý odišiel 13. júna z domu a odvtedy sa nikomu neozval. Žiaľ, pátranie dnes skončilo tragicky.

Naposledy bol 17-ročný Alex Huťa videný v pondelok 13. júna večer, kedy odišiel zo svojho miesta prechodného bydliska na neznáme miesto. Od pondelka sa nikomu neozval a nik nevie, kde sa nachádza a ako sa má. 

"Odvtedy vynakladajú policajti a hasiči maximálne úsilie, aby ho našli čo najskôr. Rozsiahla pátracia akcia už prebehla v okolí Banskej Bystrice. Prepátravalo sa okolie Suchého vrchu, okolie jazera Mútne, odkiaľ policajti prešli až do obce Malachov. Nezvestného chlapca sa ale žiaľ zatiaľ nepodarilo nájsť. V pátraní preto pokračujeme naďalej," ozrejmili muži zákona. Ako ďalej vysvetlili, do akcie boli zapojení policajti poriadkovej, kriminálnej, aj dopravnej polície, policajti so služobnými psami a hasiči. Pátralo sa zo zeme, ale vďaka policajnému dronu aj zo vzduchu. 

archívne video

Úspešné mimoriadne pátranie po Júlii (Zdroj: Česká polícia)

Žiaľ, dnes policajti oznámili smutnú správu. Alex sa už domov nevráti. "Polícia dnes prijala správu o náleze tela v lesnom poraste neďaleko Banskej Bystrice. Preverovaním na mieste bolo zistené, že ide o 17 ročného mladíka, po ktorom sme intenzívne pátrali. Vzhľadom na citlivosť prípadu, nebudeme k udalosti poskytovať žiadne ďalšie podrobnosti," informovali policajti. 

 

PÁTRANIE PO 17 ROČNOM ALEXOVI Z BANSKEJ BYSTRICE SA DNES SKONČILO Žiaľ, dnes polícia prijala správu o náleze tela v...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, June 30, 2022

 

Viac o téme: SmrťPátranieBanská BystricaAlex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu