Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

KORONAVÍRUS Baťo má po Matovičovi nový terč: Antivaxeri to schytali, veď sme krajina ožranov!

Radoslav Baťo
Radoslav Baťo (Zdroj: FB / Rado Baťo)

BRATISLAVA - Známy kritik expremiéra Igora Matoviča (OĽaNO) Radoslav Baťo sa už na sociálnej sieti poriadne preslávil, hlavne nakladaním bývalému predsedovi vlády a svojmu súčasnému šéfovi Matovičovi. Najnovšie sa však pustil do inej skupiny ľudí. Prešiel totiž na tému očkovania, no zámerní nezaočkovanci, ktorí o vakcíne pochybujú, to poriadne schytali!

Ten v úvode posledného statusu tvrdí, že s antivaxermi nemá ani zmysel začínať dialóg. "Nuž, veďme teda dialóg. V prvom rade by ste mali jasne počuť, že vaše rozhodnutie nedať sa očkovať môže na jeseň zabiť na Slovensku ďalšie tisíce ľudí. Ste a budete za to priamo a osobne zodpovední," odhaľuje kruté tvrdenie Baťo. Viacerí odborníci sa pritom rovnako obávajú smrtiacej vlny po jeseni, keď krajinu naplno zasiahne delta variant koronavírusu.

Rozmaznaní frackovia a ožrani

Baťo pritom pôsobí na Útvare hodnoty za peniaze ako úradník. Ten si nezaočkovaných podal aj v ďalšom odseku. "Ste rozmaznaní frackovia, ktorí v mene ochrany krajiny, spoločnosti a jej najzraniteľnejších členov, napríklad ľudí, ktorí sa nemôžu zaočkovať, nie sú ochotní pohnúť riťou a obetovať ani dvakrát pol hodinu svojho mizerného života," napísal Baťo a pokračoval ďalej a ostrejšie.

"Vraj nie ste antivaxeri, len sa bojíte nežiadúcich účinkov. V štáte, ktorý má desaťročia nadspotrebu liekov všetkého druhu? V krajine ožranov, čo ročne v priemere prechlastá 12 litrov alkoholu na hlavu, v prvej desiatke na svete? Man the fuck up," uzavrel sarkasticky Baťo.

Viac o téme: OčkovanieKritikaKoronavírusRadoslav Baťo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu