Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

MUDr. Pavel Traubner: Okradli ma počas spánku!

Profesor Traubner prišiel o veci za stotisíc korún.
Profesor Traubner prišiel o veci za stotisíc korún.

BRATISLAVA - Drzosť zlodejov nepozná hraníc! Bez problémov vojdú do miestnosti, v ktorej spí človek a vybielia jeho pracovňu! Na vlastnej koži sa o tom presvedčil aj uznávaný slovenský odborník v neurológii a dekan lekárskej fakulty profesor Pavel Traubner (65), ktorého nečakaný a hlavne nepozvaný návštevník okradol počas spánku v noci z pondelka na utorok priamo v jeho kancelárii vo Fakultnej nemocnici na Mickiewiczovej ulici v Bratislave.

Nič netušiaci profesor si po náročnom dni v službe chcel pravdepodobne zdriemnuť. Zaspal však tak tvrdo, že vôbec nespozoroval nepozvanú návštevu vo svojej kancelárii, ktorá si prišla prilepšiť. Zlodej musel mať poriadnu guráž, keď sa nezľakol ani spiaceho profesora a v jeho prítomnosti mu smelo vybielil pracovňu.

„Áno, je to pravda. Okradli ma v mojej prítomnosti, keď som spal vo svojej kancelárii,“ tvrdí rozhorčene Traubner. Ako vôbec zistil, že mal v noci vo svojej pracovni nečakaného návštevníka, prezradiť nechcel. Je však jasné, že zlodej neodišiel s prázdnymi rukami, veď podľa slov policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej spôsobil škodu okolo 100-tisíc korún. Stratu mnohých vecí potvrdil aj sám dekan lekárskej fakulty. Policajná hovorkyňa ešte dodala, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie neznámeho páchateľa pre trestný čin krádeže. V prípade dolapenia a usvedčenia si zlodej môže posedieť v chládku až tri roky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu