Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Profesor Traubner unikol len o vlások: Hrozba amputácie!

BRATISLAVA – Ušiel hrobárovi z lopaty! Najznámejší neurológ Pavel Traubner doplatil na svoju nedôslednosť. Zdravotný stav sa mu náhle zhoršil natoľko, že štyri mesiace nemohol pracovať.

Na verejnosť nedávno prenikla informácia, že prominentný lekár Pavel Traubner trpí vážnou chorobou. Na internetových stránkach kolovali výzvy, aby mu ľudia vyjadrili podporu. Na Traubnerovom Facebookovom profile sa objavilo tiež niekoľko odkazov na podporu od pacientov. Topkám sa podarilo zistiť, že obľúbený neurológ bol skutočne vo vážnom stave!

To, že profesor Traubner trpí cukrovkou je známe. Pred pár mesiacmi sa mu ale choroba vymkla z rúk. „Vlastnou nedisciplinovanosťou sa mi zhoršila cukrovka,“ priznáva Traubner. „Bol som štyri mesiace práce neschopný, ale už som v poriadku,“ povedal nám neurológ. Traubnerov stav bol natoľko vážny, že takmer prišiel o nohu! „Upchávala sa mi cieva v nohe a spravil sa mi výron na päte. Hrozilo, že mi amputujú nohu,“ prezradil nám prominentný lekár.

Ako sám priznáva liečba bola dlhá a náročná. „Na šťastie, v ružinovskej nemocnici majú vynikajúcich špecialistov, vďaka ktorým som v poriadku. Tiež ďakujem aj lekárom v Piešťanoch.“ Po dlhej dobe sa Traubner opäť vrátil do práce. „Už som v robote, takže sa teším,“ dodal neurológ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu