Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO z RTVS baví Slovákov: Tento muž si podal našich politikov!

Dušan Šorty Berky Zobraziť galériu (6)
Dušan Šorty Berky (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Zaslúži si vašu pozornosť! Rádiový spíker a moderátor Dušan Berky, známy ako Šorty, nie je v našom šoubiznise nováčikom. Jeho kariéra sa v podstate rozbehla vďaka imitovaniu, ktoré zvláda priam majstrovsky. Rodák zo Zvolena sa v sobotu objavil na obrazovkách verejnoprávnej televízie, kde v šou Neskoro večer predviedol svoj talent. Zabavte sa spolu s nami!

Peter Marcin vo svojej šou Neskoro večer, ktorú RTVS vysiela v sobotu večer, spovedá trojicu zaujímavých hostí. Počas poslednej odvysielanej epizódy bol jedným z nich moderátor a spevák Šorty. Ten divákov pobavil vydarenou imitáciou slovenských politikov, ktorá sa teraz vo veľkom šíri sociálnymi sieťami. 

VIDEO: Šorty v šou Neskoro večer predviedol svoj imitátorsky talent.

Šorty v šou Neskoro večer. (Zdroj: RTVS)

Šorty počas rozhovoru s Marcinom prezradil, že ešte v časoch, keď sa venoval najmä beatboxu a imitovaniu slovenských a českých raperov, dostal pozvanie do rádia, v ktorom dnes pracuje. Keďže hľadali vtipného človeka, ktorý by zaujal mladších poslucháčov, rozhodli sa dať mu šancu. A vyplatilo sa im to. 

Mladík, ktorý sa netají tým, že je Róm, to však v živote nemal vždy takéto jednoduché. Často sa totiž stretol s predsudkami. Ako absolvent obchodnej akadémie s výbornými jazykovými schopnosťami a strojopisom si totiž nevedel nájsť prácu v odbore. „Ľudia na pohovoroch videli tmavšieho, hneď tam boli predsudky. Na strednom Slovensku je to také. Bolo to také, že mi to nikto nepovedal do očí, ale ja som vnímal tie pohľady, že ma niekto zbadal vo dverách a hneď, že čo tam vlastne chcem. Proste nemal som šancu, bol som automaticky odpísaný,” prezradil Dušan. 

Ten spolupracoval napríklad aj s Dominikou Mirgovou. Klip ku skladbe Ja sa cítim dobre nakrúcali v Tunisku. A tam sa Šortymu diali zaujímavé veci. Aké? Dozviete sa VIDEU nižšie. 

VIDEO: Šortyho zážitok z nakrúcania v Tunisku vás tiež pobaví. 

Šortyho zážitok z nakrúcania v Tunisku. (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: ŠortyNeskoro večerDušan Berky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu