Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

RTVS šokuje: Začali nakrúcať svetovo úspešnú šou a moderátormi budú... To vážne?!

Týchto dvoch by ste spolu nečakali! Zobraziť galériu (4)
Týchto dvoch by ste spolu nečakali! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fanúšikovia kulinárskych šou sa majú na čo tešiť. RTVS totiž začala pripravovať slovenskú verziu svetovo populárneho projektu The great bake off, ktorý u nás ponesie názov Pečie celé Slovensko. Čo bude pointou, je teda zrejme už každému jasné, no čo je naozaj prekvapivé, sú mená moderátorov, ktorí budú súťažou sprevádzať...

V novej šou RTVS svoje pekárske a cukrárske umenie predstaví tucet amatérskych pekárov a pekárok. Zručnosti súťažiacich budú hodnotiť profesionálne cukrárky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Televízia prinesie šou Pečie celé Slovensko v slovenskej premiére na obrazovky Jednotky na jeseň tohto roka, takže fanúšikovia kulinárskych šou si musia ešte chvíľku počkať. 

Už teraz však oznámili mená moderátorov a ich výber naozaj prekvapil. Prvým z dvojice je Milan Junior Zimnýkoval, ktorý bol tvárou jojkárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, a teda obrátil list. Gastro projekty mu už zrejme tak nejako prischli, no tentokrát bude namiesto varenia dozerať na pečenie. 

„Myslím si, že Slovensko miluje pečenie a myslím si, že dokonca viac ako varenie. Verím preto, že táto šou sa stane pre Slovákov srdcovkou. Tá šou má len jednu chybu, a to, že diváci nebudú cítiť vôňu alebo chuť pripravovaných koláčov a zákuskov. Pevne verím, že to pokryje divácka predstavivosť,“ uviedol Junior, ktorý má nasledované aj zahraničné verzie tohto projektu. 

Moderátormi šou budú Milan Junior Zimnýkoval a Juraj Bača
Zobraziť galériu (4)
Moderátormi šou budú Milan Junior Zimnýkoval a Juraj Bača  (Zdroj: RTVS)

Ešte väčším, no o to príjemnejším prekvapením je výber jeho moderátorského parťáka. Tým sa stane Juraj Bača. Verejnosť ho síce viac vníma ako herca či hudobníka, no umelec má za sebou už aj niekoľko väčších moderovačiek galavečerov či eventov, svoju pravidelnú reláciu však dostane prvýkrát. 

RTVS šokuje: Začali nakrúcať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

RTVS šokuje: Začali nakrúcať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

A na túto skúsenosť sa zjavne naozaj teší. „Počas kastingov a kamerových skúšok som bol vždy taký ten pasívny pekár, ktorý prišiel ochutnať polevu alebo zjesť, keď bolo hotové. To ma však inšpirovalo k tomu, aby som si vyskúšal aj to aktívne pečenie. Zistiť, s čím sa budú musieť popasovať naši súťažiaci. Začal som piecť bábovky, variácie bublaniny, vyskúšal som si rôzne druhy cesta - kysnuté, piškótové...“ pochválil sa Juraj.

Z jeho vyjadrenia je jasné, že nakrúcanie už je v plnom prúde, viac detailov o očakávanom televíznom projekte teda televízia snáď prezradí už čoskoro.

Viac o téme: RTVSMilan Junior ZimnýkovalJuraj BačaPečie celé Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu