Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Farba, ktorou by ste si mali namaľovať dom podľa znamenia zverokruhu: Sedí to na vás?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Existuje dôvod, prečo sa televízne programy venujú vonkajšiemu vzhľadu domov. Je to práve tento vzhľad, ktorý v ľuďoch vyvolá prvý dojem o vás a vašom životnom štýle. Astrologička prezradila, akou farbou by ste mali vymaľovať svoj príbytok na základe znamenia, v akom ste sa narodili.

Vonkajšia farba a vzhľad domu dokážu čo-to napovedať o vašej osobnosti. Lauren Ashová je celebritná astrologička a redaktorka v oblasti životného štýlu. Píše horoskopy a hosťuje týždenný astrologický a popkultúrny podcast. Najnovšie pre časopis Best Life prezradila, akou farbou by si mali vymaľovať domy ľudia narodení v jednotlivých znameniach.

Baran - tmavočervená

Barani sa neriadi nudia. Radi robia výrazný prvý dojem a ich zmysel pre štýl má rovnakú teatrálnosť. Keď majú na výber medzi nudnou béžovou a niečím pútavejším, vždy si vyberú farbu, ktorá vynikne. Je dôležité, aby vyjadrili svoj zmysel pre individualizmus, takže odvážna červená je najlepší spôsob, ako stelesniť ich extrovertného ducha. 

Farba, ktorou by ste
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

Býk - šalviová zelená

Domov je pre ľudí narodených v tomto znamení posvätným priestorom, kde si môžu oddýchnuť po dlhom dni, takže potrebujú farbu, ktorá ich uzemní. Zatiaľ čo v interiéri uprednostňujú bielu a béžovú farbu, machový odtieň zelenej hovorí o ich láske k prírode. Táto farba je tiež dostatočne neutrálna na to, aby oslovila celkovú estetiku a slúžila ako pozadie pre nádherné rastliny. 

Blíženci - žiarivá žltá

Blíženci sú známi svojím temperamentom. Pozerajú sa na pozitívnu stránku vecí a vždy si zachovávajú veselú povahu. Ich domov je obvykle plný originality a kreativity. Žltá je nielen najjasnejšou farbou v spektre, ale spája sa aj so šťastím a novými začiatkami, čo je dokonalá voľba pre takéto zvedavé znamenie.

Rak - pastelovo ružová

Rak je milovníkom domova, čo dáva zmysel vzhľadom na jeho citlivú a introvertnú povahu. Osobný priestor týchto ľudí má obrovský vplyv na ich náladu, takže je dôležité, aby mali pocit, že ich domov je bezpečným miestom na odpočinok. Prečo si teda nezvoliť farbu sebalásky a nevymaľovať si domov pastelovou ružovou? Tento veselý odtieň im pripomenie, aby sa pozerali na svetlú stránku vecí a nebrali život príliš vážne. 

Farba, ktorou by ste
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

Lev - oranžová

Aj keď je lev známy ako extrovertný človek, ktorý hľadá pozornosť, má aj kreatívnu stránku, ktorá vynikne, keď je v pohodlí svojho domova. A keďže toto znamenie je astrologicky ovplyvnené samotným Slnkom, levy potrebujú farbu, ktorá zodpovedá ich jasnej a žiarivej energii. Oranžová je symbolom odvahy, húževnatosti a optimizmu, čo z nej robí ideálnu voľbu na zdôraznenie ich umeleckej stránky.

Panna - biela

Panny sú organizovaní a precízni perfekcionisti zverokruhu. Radi robia veci jednoducho a chcú, aby ich domov bol elegantný a nadčasový, nie trendový a moderný. Je dôležité, aby bol ich priestor prehľadný, aby si po dlhom dni mohli uvoľniť svoju zaneprázdnenú myseľ. Biely dom môže byť pre iných náročný na údržbu, ale pozornosť týchto ľudí je venovaná detailom, čo z nich robí dokonalé znamenie pre túto klasickú farbu. 

Farba, ktorou by ste
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

Váhy - levanduľová

Váhy sú známe svojím noblesným a sofistikovaným zmyslom pre štýl. Menej sa starajú o to, čo si myslia ostatní a viac o to, vďaka čomu sa cítia vyrovnane. Váham vládne planéta Venuša, ktorá vyžaruje jemnú energiu, takže tá najlepšia farba pre ich dom navodzuje pocit pokoja. Práve preto je relaxačný odtieň levandule ideálnou voľbou.

Škorpión - čierna

Škorpióni sú známi tým, že sú tajomnými introvertmi zverokruhu, takže nie je prekvapením, že uprednostňujú domov, ktorý je tmavý a intímny. Zatiaľ čo iní sa môžu cítiť posilnení svetlým a otvoreným priestorom, títo ľudia majú radi uzemňujúcu a upokojujúcu energiu hlbokých a bohatých farieb. Žiadny odtieň nezodpovedá ich hĺbke a intenzite presnejšie ako jemná čierna. Tento odtieň naviac zachytí lákavú auru tohto znamenia. 

Farba, ktorou by ste
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

Strelec - prírodné drevo

Strelci sú dobrodružní svetobežníci zverokruhu. Trávia veľa času vonku, radi sa púšťajú do nových vecí a spoznávajú nových ľudí. Doma sa príliš nezdržujú, preto uprednostňujú jeho nadčasový vzhľad a relatívne nenáročný dizajn, vďaka čomu je exteriér z prírodného dreva alebo tehly pre nich ideálnou voľbou.

Kozorožec - bridlicovo sivá

Kozorožci sú známi ako tradicionalisti zverokruhu. Robia veci čo najjednoduchšie. Čo sa týka ich štýlu, najdôležitejšími faktormi sú sofistikovanosť a nadčasovosť. Priťahujú ich čisté línie a prirodzené odtiene, ktoré zvýrazňujú architektúru domova. Hlboká bridlicová šedá neodvádza pozornosť od remeselného spracovania domu a poskytuje neutrálne pozadie, aby si mohli ozdobiť veci podľa seba. 

Farba, ktorou by ste
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

Vodnár - dúhová

Vodnár, rebelský a v srdci výstredný, rád spochybňuje konvenčné normy. S tradičnou farbou by nikdy nebol spokojný. Existuje len jeden spôsob, ako vymaľovať dom, ktorý skutočne zachytí jeho ducha nad životom - vo farebnej dúhe. Zmes jasných odtieňov hovorí o vodnárovej jedinečnej energii a dá okoliu vedieť, že je pohodový, uvoľnený a priateľský.

Ryby - penová zelená

Ryby sú jemní a umeleckí básnici zverokruhu. Ako niekto, kto je hlboko naladený na emócie, potrebujú veľa času a priestoru na uvoľnenie. Pre ich domov je dôležité, aby bol oázou ďaleko od šialenstva každodenného života, a preto urobia najlepšie, ak si vyberú hravý odtieň penovej zelenej.

Viac o téme: DomBytFarbaZverokruhZnamenieAstrologička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu