Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Expert varuje: Dve hodiny pred a po orálnom sexe by ste nemali robiť TOTO! Koledujete si o vážne problémy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Orálny sex môže byť veľmi zábavný, no možno ho považovať za jednu z riskantnejších praktík. Expert na sexuálne zdravie vydal dôrazné varovanie, aby ste si nikdy neumývali zuby dve hodiny pred orálnym sexom ani po ňom. Toto je dôvod, kvôli ktorému by ste to nemali nikdy robiť.

Aj keď existujú nástroje, ktoré vás chránia pred sexuálne prenosnými chorobami (STD) aj v prípade orálneho sexu, nie sú také známe alebo dostupné ako kondómy. Orálny sex pritom patrí medzi časté sexuálne praktiky. Expert na sexuálne zdravie ale tvrdí, že by ste si dve hodiny pred ním alebo po ňom nemali umývať zuby, píše DailyStar. 

Expert varuje: Dve hodiny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

„Je úplne v poriadku, keď si po orálnom sexe vypláchnete ústa, ale nečistite si zuby dve hodiny pred alebo potom. Je to preto, že čistenie zubov kefkou a zubnou niťou vytvorí na ďasnách drobné ranky, kde sa patogény ako HIV môžu dostať do krvného obehu,“ vysvetlil odborník vo svojom videu.

Ako sa ukázalo, nie každý o tomto vedel. „Toto je tá najužitočnejšia informácia, akú som kedy dostala,“ napísala jedna z komentujúcich. „Ako to, že som toto nikdy nepočul v škole?“ spýtal sa ďalší. „Sexuálna výchova v škole nás všetkých hrozne sklamala... TikTok ma naučil takmer všetko, čo teraz viem, na zvyšok som musel prísť sám,“ dodal tretí komentujúci. 

Viac o téme: Orálny sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu