Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Missy robí mužov šťastnými: Maznajúca sa terapeutka berie vyše 1000 eur za noc, sex je zakázaný

Missy Robinson pracuje ako terapeutka maznania.
Missy Robinson pracuje ako terapeutka maznania. (Zdroj: Instagram/missyrobinson_)

Za noc berie 2 000 austrálskych dolárov (v prepočte asi 1 350 eur) – no na sex s Missy Robinson (43) zabudnite! Austrálčanka je terapeutka maznania a dáva to jasne najavo: „Nie som sexuálna pracovníčka. A nikdy som nemala zákazníkov, ktorí by sa so mnou pokúšali mať sex." Aby sa to zabezpečilo od začiatku, existujú jasné pravidlá, ktoré sú dohodnuté pred poskytnutím pohladenia.

„Moji zákazníci podpisujú zmluvu, ktorá vysvetľuje pravidlá. To zahŕňa aj informácie o takzvanej oblasti plaviek,“ cituje 43-ročnú ženu Daily Mail. V tejto zóne „nesmie dôjsť k žiadnemu kontaktu a musí byť neustále zakrytá“.

Môžete sa túliť v posteli alebo na gauči. Missy Robinson zvyčajne nosí staré tričko a legíny.

„Hoci nejde o nič sexuálne, zákazníci sa občas vzrušia a potom sa cítia trápne. Ale riešime to profesionálne,“ hovorí žena z Gold Coast.

Missy Robinson dokonca o svojej práci napísala knihu: The Snuggle Sutra. Existuje 99 rôznych polôh, v ktorých sa môžete hladkať. Niektorí zákazníci sa radšej maznajú s prekríženými nohami, iní položia hlavu na brucho Robinsonovej, ktorá hovorí, že v terapeutickej oblasti pracuje už osem rokov.

Austrálčanka sama už 20 rokov bojuje so zdravotnými problémami vrátane bipolárnej poruchy (duševná choroba s extrémnymi zmenami nálad).

O svojej motivácii hovorí: „Všetci potrebujeme objatia každý deň, je to kľúč k nášmu prežitiu.“ Podľa Missy Robinson ľudia potrebujú „štyri objatia denne, aby prežili, šesť na udržanie úrovne šťastia a osem objatí, aby prekvitali šťastím."

Viac o téme: TerapiaMaznanieMissy Robinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu