Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivé VIDEO z pláže v obľúbenej dovolenkovej destinácii: Sem by niektorí nešli, ani keby im zaplatili

Preplnená čiernohorská pláž
Preplnená čiernohorská pláž (Zdroj: Twitter/Dvogled Live)

SUTOMORE - Tí, ktorí žijú a dovolenkujú na Jadrane, najmä v Splite, môžu vidieť na vlastné oči, ako vyzerá preplnená pláž. Keby nebolo ležadiel, bola by tam doslova hlava na hlave. Niektorí kvôli tomu radšej trávia leto niekde za vyššiu sumu, no aspoň sa menej tlačia. Veď uznajte, komu by bolo príjemné ležať len pár centimetrov od nôh iného človeka.

Podobný pohľad sa už zrejme naskytol na dovolenke každému z nás. Pláž plná ľudí, osušiek a slnečníkov, sotva sa dá medzi nimi spraviť krok. Takto to momentálne vyzerá aj na pláži v meste Sutomor v Čiernej hore. 

"Do toho davu by som sa nikdy nedostal. Radšej budem sedieť doma," okomentoval zábery zverejnené na Twitteri jeden užívateľ. "Ako sardinky v tomto teple," píše sa v ďalšom komentári. Tretia osoba skonštatovala, že takto si predstavuje peklo. 

Viacerí užívatelia poukázali na skutočnosť, že ide o časť pláže, za ktorú sa neplatia koncesie, takže tam chodí omnoho viac ľudí - domácich aj turistov. A možno pláž kritizujú tí, ktorí si ani tú nemôžu dovoliť.

Viac o téme: DovolenkaPlážTuristiChorvátskoČierna Hora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu