Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina zistila, že snúbenec ju podviedol s najlepšou kamarátkou: FOTO tej najoriginálnejšej pomsty!

Liv Portillová Zobraziť galériu (2)
Liv Portillová (Zdroj: TikTok/dbljewelry)

NEW YORK - Istá dievčina zo Spojených štátov bola zdrvená, keď zistila, že jej najlepšia kamarátka sa vyspala s jej snúbencom. S pomocou známej klenotníčky, ktorá zverejňuje videá svojich výtvorov na TikToku, ale vymyslela naozaj originálnu pomstu.

Andrea zistila, že ju manžel podvádza so susedkou, ktorá otehotnela: Jej POMSTA stála za to

Tomu sa povie naozaj kreatívny spôsob, ako sa vyrovnať s neverou svojho partnera! Neznáma mladá žena bola neskutočne nahnevaná, keď sa prevalilo, že jej priateľka Valentina mala románik s jej snúbencom. V snahe ukázať jej, ako veľmi ju zradila, kontaktovala známu tvorkyňu šperkov Liv Portillovú, aby pre ňu vyrobila špeciálny náhrdelník s príveskom hada a vygravírovaným nápisom "Have my leftovers", čiže "Nechaj si zvyšky". 

Dievčina zistila, že snúbenec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/dbljewelry)

Vo videu Liv zdieľala správu, ktorú dostala od podvedenej ženy. "Práve som zistila, že môj snúbenec ma podviedol s mojou najlepšou kamarátkou. Na narodeniny sa jej pred všetkými chystám dať toto. Za šperk som zaplatila jeho kartou," stálo v nej. 

@dbljewelry PT 3 coming soon! #jewelry #cheating #relationship #couple #loverboy #cheater #storytime #story #smallbusiness ♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

Mnohí užívatelia ocenili originálny nápad, ktorým sa žena rozhodla Valentine oznámiť, že vie o jej zrade. "Strašne by som chcel vidieť jej reakciu," napísal jeden. Iný zas poznamenal, že by na takéto niečo neminul toľko peňazí a radšej by si kúpil niečo pre seba. 

Viac o téme: PomstaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu