Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena prichytila frajera, ako očumuje iné baby: Keď ale zistíte, ako vynaliezavo to dokázala!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Niektoré ženy majú rady prehľad o tom, čo ich partneri či manželia robia na svojom telefóne. Táto žena prišla na skvelý spôsob, ako to skontrolovať. Keď sa svojho priateľa opýtala, na čo sa pozerá, zaklamal a povedal, že si prezerá autá. V skutočnosti si približoval fotografie žien na Instagrame.

Žena menom Tiffany prišla na vynaliezavý spôsob, ako kontrolovať aktivitu svojho priateľa na sociálnych sieťach. Keď sedela oproti svojmu priateľovi na gauči, umiestnila si pod palce na nohe zrkadlo, ktoré dokonale reflektovalo odraz mužovho displeju na telefóne.

VIDEO Žena sa chcela osprchovať u svojho priateľa: Otvorila zásuvku v kúpeľni a zažila nechutný šok

Tiffany videla, že si prezerá fotky krásnych žien. Aj keď nie je nevyhnutne zlé, že si muž pozeral fotografie žien na Instagrame, problematická je skutočnosť, že o tom klamal. Tiffany sa ho spýtala, na čo sa pozerá na svojom telefóne a on odpovedal: „Autá.“ Potom sa ho opýtala, aké autá priťahujú jeho pozornosť a on jej vysvetlil, že ide o „exotický“ typ. Jej priateľ povedal, že „vždy chcel“ exotické auto, zatiaľ čo Tiffany prostredníctvom zrkadla videla, že približuje fotografiu ženy v bikinách.

@tiffanykristenxo

What should I do guys ? ##cheater ##cheatersgetcaught ##comedy

♬ Oh No - Kreepa

Keď sa TikTokerka spýtala, na aké vozidlá sa jej priateľ pozerá, muž rýchlo otočil telefón a ukázal jej krásne modré Bugatti. Zrkadlo však odhalilo, že tesne predtým prešiel z Instagramu do inej aplikácie, aby dokázal, že si prezerá exotické autá. Keď dokázal svoje tvrdenie, vrátil sa rovno na Instagram, aby pokračoval v prezeraní fotografií žien.

Video si na TikToku pozrelo viac ako 15 miliónov krát a veľa ľudí uviedlo, že je to obrovský varovný signál. „Pre každého, kto hovorí, že to nie je podvádzanie, máte pravdu, ale očividne muž vie, že je to neúctivé, inak by to neskrýval a neklamal,“ napísal jeden z komentujúcich.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu