Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Andrea zistila, že ju manžel podvádza so susedkou, ktorá otehotnela: Jej POMSTA stála za to

(Zdroj: TikTok/heyandreaowen)

NEW YORK - Ľudia reagujú na zlomené srdce rôznymi spôsobmi. Kým niektorí plačú, iní plánujú svoju pomstu do detailov, niekedy celkom svojsky. To je to, čo urobila Andrea Owenová po zistení, že ju jej manžel podvádza so susedkou. Niektorí ju za tento čin nazývajú kráľovnou.

Andrea pred pätnástimi rokmi zistila, že jej manžel mal sedemmesačný milostný pomer s ich susedou, ktorá s ním neskôr dokonca otehotnela. V TikTok videu podvedená žena uviedla, že znehodnotila všetku spodnú bielizeň a nohavice, ktoré vlastnil jej muž, aby tak poukázala na jeho boj "udržať si ho v nohaviciach". "V roku 2006 som zistila, že môj manžel má románik s našou susedkou, ktorá otehotnela. Takže som vzala nožnice a vyrezala dieru do každej spodnej bielizne, šortiek a nohavíc, ktoré mal," prezradila. 

@heyandreaowen

Do not do this at home. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #narcissistabuse #divorcedwomen #crazystory #mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Predtým, ako Owenová od neverníka nadobro odišla, zanechala mu odkaz, v ktorom vysvetlila, prečo v manželstve viac nebude pokračovať. "Keďže si ho nedokážeš udržať v nohaviciach, myslela som si, že toto pomôže," stálo v ňom. Žena ďalej priznala, že na celej situácii sa dobre zasmiala. 

Muž (39) našiel sex video svojej manželky: Spáva s jeho najlepším kamarátom, krvavá pomsta

Andreino video získalo už takmer 400-tisíc pozitívnych reakcií. Mnohí ju pochválili za jej úsilie. "Dievča, si kráľovná," napísal jeden užívateľ. Viacerí sa podelili o svoje vlastné skúsenosti s pomstou neverným partnerom. "Vyčistila som toaletu jeho zubnou kefkou a vrátila som ju tam, kde ju nechal," prezradila jedna žena. 

Viac o téme: ManželstvoPomstaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu