Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Motorkári zažili počas nočnej jazdy šok: Zjavil sa pred nimi... VIDEO záhadného úkazu

(Zdroj: Youtube/Infinity Explorers)

HAZARIBAGH - Autori videa nakrúteného v meste Hazaribagh v indickom štáte Jharkhand si našli sympatie najmä u priaznivcov mimozemských civilizácií. Postava, ktorú sa im podarilo zachytiť, totiž svojím vzhľadom a chôdzou nápadne pripomína bytosti z kategórie sci-fi.

Približne polminútové video nakrútené skupinou motocyklistov uprostred noci bolo pôvodne zverejnené na portáli Asianet Newsable a vyvoláva spontánne reakcie priaznivcov konšpiračných teórií. Bytosť, ktorá kráča po moste Chadwa Dam a osvetľujú ju svetlá motoriek, totiž postavou, chôdzou a koordináciou pohybov pripomína humanoidného robota alebo mimozemského tvora.

V komentári je uvedené, že bytosť pripomínajúca človeka bola takmer priehľadná. Na záberoch počuť aj výraz "chudail", čo v preklade znamená "bosorka". Video sa končí pohľadom na motorkárov, ako zastali, aby pozorovali tvora z diaľky. 

Kamera ministerstva dopravy zachytila záhadný úkaz: Nie som poverčivý, ale pozrite na tie FOTO!

Po jeho zverejnení sa v tejto lokalite začali množiť správy o výskyte UFO a zapĺňali sociálne siete. Niektorí uvádzajú, že zvláštne stvorenie bolo strašidlo, iní sú presvedčení o tom, že išlo o mimozemšťana. K udalosti nebolo zatiaľ vydané žiadne oficiálne stanovisko a nevyjadrili sa k nemu ani miestne úrady. Takisto je ale možné, že si jednoducho len niekto vystrelil a prezliekol sa do takéhoto kostýmu, aby naľakal miestnych. 

Viac o téme: MimozemšťanIndiaHumanoid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu