Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čo to môže byť? Ľudia stoja pred záhadou! Muž (36) zachytil na FOTO zvláštnu vec

Čo to je? Zobraziť galériu (3)
Čo to je? (Zdroj: profimedia.sk)

DEVON - Muž s orlím zrakom zbadal UFO, ktoré sa niekoľko sekúnd vznášalo nad pobrežím anglického Devonu. Zábery zachytávajú aj to, ako UFO nečakane zmizlo na oblohe. Podľa informácií Kráľovského letectva je táto oblasť bohatá na podobné úkazy. Polícia údajne dostala desiatky hlásení.

Matthew Evans (36) vyfotil bizarný neidentifikovaný lietajúci objekt, ktorý mal štyri jasné svetlá trojuholníkového tvaru. Matthew z Teignmouthu v Devone uviedol, že pri pohľade z okna na najvyššom poschodí svojho domu spozoroval „UFO“. Podarilo sa mu spraviť fotografiu, no v priebehu niekoľkých ďalších sekúnd sa objekt stratil v diaľke.

Motorkári zažili počas nočnej jazdy šok: Zjavil sa pred nimi... VIDEO záhadného úkazu

„Keď sa to dostalo za horizont, nehýbalo sa to ako lietadlo. Pohybovalo sa to oveľa pomalšie a chvíľu to stúpalo hore a následne klesalo dole, dobrých 10 sekúnd. Zostalo to na jednom mieste dosť dlho na to, aby som vytiahol telefón a získal tieto snímky,“ prezradil Matthew.

Čo to môže byť?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ohromený muž opísal, ako následne neidentifikovaný objekt úplne zmizol. „Svetlo bolo skutočne jasné. Len som nevedel, čo to môže byť, a tak som sa to rozhodol odfotiť. Je ťažké to zaradiť, takže predpokladám, že ide o neidentifikovaný lietajúci objekt,“ dodal Matthew. Keď fotografie publikovala webová stránka Devon Live, veľa obyvateľov malo svoj vlastný pohľad na „UFO“. Jeden z komentujúcich naznačil, že išlo „pravdepodobne o ukrajinský (futbalový) tím letiaci cez zátoku“, zatiaľ čo ďalší zažartoval, že to vyzerá ako jeho „svokra na jej metle“.

Komentujúci menom Rich Broadhead uviedol, že „to môže byť dodatočné spaľovanie z bežného/vojenského prúdového lietadla“. Ďalší však namietal, že išlo nie o jedno alebo dve svetlá, ale rovno štyri.

Čo to môže byť?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa informácií Kráľovského letectva z roku 2020 sú však Devon a Cornwall oficiálne miestami, kde ľudia často pozorujú UFO. Toto tvrdenie podporila aj tamojšia polícia. Za posledných päť rokov dostala 24 hlásení, kde volajúci tvrdil, že videl mimozemšťana alebo UFO. Polícia uviedla, že okrem štyroch prípadov boli autormi hlásenia ľudia s problémami duševného zdravia, preto ich konštatovania nebrali vážne.

Viac o téme: UFODevon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu