Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantné priznanie: Manželia stvárali bezbožné veci, vďaka tejto aplikácii ich videla jej mama!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TORONTO - Snáď všetci poznáme úzkosť z náhodného odoslania elektronickej pošty nesprávnej osobe. O takúto skúsenosť sa v TikTok videu podelila Kara Toninová, ktorá omylom poslala svojej matke správu s pikantným obsahom. Teraz varuje užívateľov sociálnych sietí, aby boli opatrnejší pri používaní fotografických aplikácií s využitím technológií rozpoznania tváre.

Mladá Kanaďanka prehovorila o svojej nedávnej nepríjemnej skúsenosti s fotografickou aplikáciou. Vraj ju s obľubou používala a obrázky syna s radosťou zdieľala najmä so svojou mamou. Aplikácia si po priradení mena k tvári na fotografii okamžite zapamätá jej podobizeň a po každej fotke ju odošle predvoleným prijímateľom bez toho, aby ste o to vôbec požiadali. "Nie je takáto technológia neuveriteľná? Je to však až príliš neuveriteľné," hovorí Kara. 

@karatonin

##imtheaprilfool ##clown ##thisisnotaprank ##googlephotos ##facialrecognition ##fyp ##foryou ##wedorecover ##imsorrymom ##justdidabadthing ##iregretthethingidid

♬ Spongebob - Dante9k

Raz s manželom vytvárali súkromné video, na ktorom stvárali bezbožné veci. Nikdy by jej ale vraj nenapadlo, že sa do záberu dostane fotka jej syna vyvesená na chladničke. Hneď, ako ju mobil zachytil a rozpoznal tvár chlapca, odoslal celý obsah správy Toninovej mame. Keď to zistila, zmohla sa len na slová "prepáč, mami". 

VIDEO Študentka si myslela, že vypla mikrofón na Zoome: Omyl! Zažila trapas ako hrom

Karino video zaznamenalo už zhruba polmilióna pozretí. Taktiež sa pod ním hromadia ďakovné komentáre od užívateľov, ktorí používajú podobné aplikácie a iba vďaka tomuto upozorneniu si uvedomili ich záludnosť. 

Viac o téme: SexTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu