Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Televízny trapas politika: "Tati, mne sa chce kadiť," kričal v priamom prenose jeho syn!

Na tento TV vstup sa len tak ľahko nezabudne. Zobraziť galériu (2)
Na tento TV vstup sa len tak ľahko nezabudne. (Zdroj: YouTube/ČT24)

PRAHA - V čase pandémie koronavírusu sme si zvykli, že aj keď sa rodičia snažia pracovať z domu, ich deti pre to nemajú vždy pochopenie. Ešte horšie je to vtedy, keď sa bežné chvíľky z domácnosti nechtiac dostanú na verejnosť. Svoje o tom už vie aj námestník českého ministerstva zahraničia, ktorého syn počas živého vstupu do televízneho štúdia stanice ČT24 oznámil otcovi neodkladnú skutočnosť. A to, že sa mu chce "kadiť".

Diplomatické fiasko v Turecku: VIDEO Šéfku eurokomisie nechali bezradne stáť, jej kolega to dal na chrapúňa

Martin Smolek, český námestník ministra zahraničia pre riadenie sekcie právnej a konzulárnej, dostal v piatok večer priestor v interaktívnom programe 90´ ČT24. Témami boli očkovanie, covid pasy a možnosti dalšieho uvoľňovania.

Interview s námestníkom, prebiehajúce cez video naživo, sa však zvrtlo v momente, keď sa do záberu dostal malý chlapec, ktorý si rázne vyžadoval pozornosť. Keďže sa však obyčajné oslovenie "tati" nestretlo s veľkým úspechom, napokon mu viackrát s krikom oznámil celú svoju žiadosť: "Tati, mne sa chce kadiť!"

Moderátorka zobrala celú situáciu s úsmevom a uviedla, že "doba lockdownová prináša aj takéto momenty". Smolek sa za nečakanú vsuvku priebežne ospravedlnil a nakoniec rozhovor pokračoval bez ďalších extempore. Dá sa však predpokladať, že byť takýmto spôsobom za televíznu hviezdu, asi veľmi neocenil. Jeho syn však vyzeral, že sa baví celkom dobre.

Televízny trapas politika:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/ČT24)

Smolek však obišiel lepšie ako poslanec Dolnej snemovne kanadského parlamentu, ktorý sa svojim kolegom počas videohovoru ukázal vo svojej kancelárii v Adamovom rúchu. "Moja kamera bola omylom zapnutá, keď som sa po jóge prezliekal do pracovného oblečenia," uviedol William Amos s tým, že počas pandémie rozhodne nepotrebujeme takéto druhy rozptýlenia

Viac o téme: TrapasTelevíziaMartin SmolkaNámestník ministra zdravotníctva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu