Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Študentka si myslela, že vypla mikrofón na Zoome: Omyl! Zažila trapas ako hrom

(Zdroj: TikTok/studentproblems)

BRATISLAVA - Video americkej študentky na TikToku si doteraz pozrelo už viac ako päť miliónov ľudí. Bavia sa na tom, ako dievčina ospevovala svojho sexi učiteľa a myslela si, že ju nikto nepočuje. Opak bol však pravdou; jej vyznanie počuli všetci spolužiaci aj samotný prednášajúci.

Pandémia koronavírusu zavrela školy, v dôsledku čoho prebieha na mnohých z nich výučba online formou. To so sebou prináša rôzne nástrahy, ktoré môžu vyústiť do najrôznejších trapasov. Svoje by o tom vedela rozprávať istá študentka zo Spojených štátov. Počas online hodiny cez aplikáciu Zoom totiž básnila o tom, aký je jej učiteľ príťažlivý. "Tento muž je taký sexi. Si robíš srandu? Načúvala by som čomukoľvek, čo by rozprával," rozplývala sa vo svojej izbe. 

Redaktor si myslel, ze vypol kameru na Zoome, aby ho kolegovia nevideli: Pikantné VIDEO intímností

Vzápätí si ale dievčina s hrôzou uvedomila, že mala zapnutý zvuk a že jej ódy na seba si vypočul aj samotný pedagóg. "Dúfam, že si uvedomila, že jej mikrofón je zapnutý. Pohnime sa teda ďalej," zaznie od jedného zo spolužiakov. 

@studentproblems

Omg I would die : @phoebeluci9 ##student ##studentlife ##studentproblems ##funny ##zoom ##zoomlecture

Sexy Professor Zoom Fail - phoebeluci9

Užívatelia sa na videu nedokážu prestať smiať, zároveň však chápu trápnosť celej situácie a študentku ľutujú. "Mňa najviac pobavil ten jeho spanikárený výraz," uviedla jedna osoba. Ďalšia zas poznamenala, že keby niečo také povedala ona, trikrát by skontrolovala, či je mikrofón naozaj vypnutý. 

Viac o téme: TrapasŠtudentkaKoronavírusOnline výučba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu