Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vyriešite hádanku od CIA? Jednoduchou otázkou chce preveriť analytické schopnosti ľudí

(Zdroj: Twitter/CIA)

LANGLEY - Ústredná spravodajská služba USA (CIA) zverejnila na Twitteri zaujímavú hádanku, v ktorej si mohli užívatelia preveriť svoje pozorovacie a dedukčné schopnosti. Obrázok zasneženej križovatky vyvolal množstvo dohadov. Väčšina ľudí sa však nenechala zmiasť a uviedla správnu odpoveď.

Agentúra na sociálnej sieti zverejnila fotku zasnežených ulíc a križovatky v tvare T. Užívatelia mali zistiť, koľko je na nej práve hodín. Mohli si vybrať z troch možností: 7:00 hod ráno, 11:00 hod predpoludním alebo 15:00 hod popoludní.

Rébus pritiahol pozornosť mnohých užívateľov. Väčšina z nich uvádza, že podľa intenzity tieňov mohla fotografia vzniknúť o siedmej ráno. To by odôvodňovalo aj prítomnosť školského autobusu na ceste. Niektorí však špekulovali nad treťou hodinou poobede, pretože ranné šero je veľmi podobné popoludňajšiemu stmievaniu. Zároveň je to aj obvyklý čas, kedy sa deti vracajú domov zo školy.  Autori hádanky neskôr potvrdili, že správnou odpoveďou bolo sedem hodín ráno. Presne takto tipovala viac ako polovica ľudí. 

Viac o téme: HádankaCIA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu