Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Neónová tekutina v preliačine cesty vydesila ľudí: FOTO Záhada má logické vysvetlenie

Tekutina v preliačine vozovky Zobraziť galériu (2)
Tekutina v preliačine vozovky (Zdroj: Twitter/citygiancarlo/Richard Southern)

TORONTO - Obyvatelia Toronta na Hastings Avenue neďaleko Gerrard Street East spozorovali v piatok v preliačine vozovky žiarivo zelenú tekutinu. Zábery zverejnené na sociálnych sieťach nakopli fantáziu divákov, ktorí po ich pozretí hľadali asociácie s novodobými rozprávkovými hrdinami. Podľa stanoviska miestnej vodárenskej spoločnosti však išlo iba o bežný pracovný postup, ktorý im uľahčil sledovanie trasy vody.

Zábery neónovo zelenej tekutiny uviaznutej v preliačine vozovky na Hastings Avenue v Toronte, ktoré na twitteri zdieľal Richard Southern zo 680News, vyvolali u užívateľov plodnú diskusiu. Mnohí ich prirovnali k príchodu Hulka alebo Ninja korytnačiek.

Turista natočil desivý prírodný úkaz: VIDEO Lavína skál zasypala časť pláže

Podľa slov autora príspevku síce pôsobia fotografie desivým dojmom, ale zachytávajú iba bežný pracovný postup, ktorým zamestnanci spoločnosti Toronto Water sledujú prietok vody a jej trasu do kanalizácie. Týmto spôsobom zisťujú mieru poškodenia povrchu vozovky, ktoré by mohlo narušiť kanalizáciu.

„Ide o test. Naši zamestnanci pridali do vody prírodné farbivo, aby mohli pozorovať trasu tečúcej vody do najbližšej šachty,“ uviedol hovorca kanalizačnej a vodárenskej spoločnosti.

Neónová tekutina v preliačine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/citygiancarlo/Richard Southern)

Pri zmienke o prepadnutej časti vozovky tiahnucej sa nad kanalizáciou si viacerí spomenuli na prípad tridsaťročného Leonarda Shouldersa z New Yorku, ktorý sa pri čakaní na autobus v Bronxe prepadol rovno do kanalizačnej šachty hlbokej viac ako 3,5 metra.  Muž uviedol, že radšej ani nekričal o pomoc, pretože sa bál, že mu do úst vbehnú potkany. Jeho matka neskôr povedala, že jej syn bol po tomto incidente dlho traumatizovaný.

Viac o téme: CestaZelená tekutina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu