Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Otec otvoril narodeninovú pohľadnicu od dcérky (3): Nemohol uveriť tomu, čo mu napísala

(Zdroj: Twitter/Luke Pearson)

NOTTINGHAM - Mnoho detí pre svojich rodičov kreslia obrázky kvetov či rodinných príslušníkov. To ale nie je príklad trojročného dievčatka z Anglicka, ktoré otcovi k narodeninám ilustrovalo narodeninovú pohľadnicu. A v nej napísalo, čo má na svojom otcovi rado. Práve vďaka tomu sa tento úprimný darček stal hitom internetu.

V narodeninovej pohľadnici s názvom "Čo mám rada na svojom ockovi" dievčatko vyjadrilo, čo si na ňom najviac cení. Namiesto toho, aby nakreslilo klasické obrázky kvetín či zvieratiek, v karte stálo len stručné: "Jeho kosti".

Pobavený Luke Pearson pohľadnicu zdieľal na Twitteri. Ľudia sa neubránili úprimnému smiechu. O podobne veselé umelecké dieťa svojich ratolestí sa podelili dokonca aj ostatní. Pearsonova fotka získala takmer 80-tisíc pozitívnych reakcií a množstvo zdieľaní. "Úprimne, budem absolútne poctená, ak mi toto niekedy daruje nejaké dieťa," napísal jeden z užívateľov. "Ha-ha, ale nie, deti, ktoré ťa milujú natoľko, že to vyjadrujú poukázaním na najnáhodnejšie veci, sú najsladšie," odkázal ďalší.

Viac o téme: PohľadnicaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu