Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ako vynaliezavý otecko splnil sen svojmu synovi: FOTO Ľudia z jeho nápadu šalejú

Otec upravil snímky syna vo photoshope
Otec upravil snímky syna vo photoshope (Zdroj: Twitter/SuperSartre)

USA - Robiť radosť svojim ratolestiam je pre rodičov to najkrajšie poslanie. Vie to aj otec Jeremy, ktorý si "šplhol" u svojho syna Elliho, keď z neho urobil renomovaného komiksového superhrdinu. Jeho dôvtipný nápad valcuje sociálnu sieť a bombardujú ho obdivné komentáre nielen amatérskych užívateľov, ale aj profesionálov. Vynaliezavému oteckovi pritom stačilo naozaj málo: chuť splniť chlapcovi sen, kostým objednaný z internetu a zopár klikov vo photoshope. 

Malý Eli je veľkým fanúšikom Spider-Mana. „Nehorí o ničom inom, iba o tom, že chce byť ako Peter Parker,“ hovorí otec Jeremy o obdive svojho syna ku komiksovému superhrdinovi, ktorého stvoril v šesťdesiatych rokoch minulého storočia Stan Lee a Steve Ditko. „Stále mi opakoval, že chce byť hviezdou internetu a chce byť slávny ako Spider-Man.“

Čítajte aj: Pes sa zbadal v televíznych správach: Neskutočná reakcia, ľudia sa VIDEA nevedia nabažiť

Otec rýchlo pochopil, že syna neuspokojí iba objednaný kostým, preto začal špekulovať nad tým, ako dotiahne chlapcov sen do dokonalosti. Na všetko prišiel, keď pozoroval syna ako sa dotýka rukami stien a napodobňuje svoj idol „Povedal mi, že by chcel visieť aj zo stropu. Vtedy som dostal nápad. Podržal som ho, všetko som nafotografoval a upravil som zábery,“ hovorí otec. 

Snímky si vraj vo photoshope vylepšil úplne sám. Trvalo mu to iba 30 minút a razom sa mohol tešiť z nekonečnej a spontánnej radosti svojho syna. „Zverejnil som to na sociálnej sieti a vôbec som nepočítal s tým, že obrázky vzbudia taký záujem. Ospravedlňujem sa všetkým, ktorým som nestihol odpovedať. Sám som prekvapený z toho, aký majú tie fotky úspech,“ hovorí Jeremy o svojom úžasnom výslednom efekte, na ktorý mu stačila minimálna investícia.

Na adresu upravených snímok sa obdivne vyjadrujú nielen užívatelia Twitteru, ale pochválil ich aj šéfredaktor Marvel Comics a vedenie spoločnosti Sony.

„Je to všetko super. Ale najviac aj tak milujem ten pocit, keď vidím nadšenie môjho syna, ktorému sa splnil sen a konečne ho ľudia prirovnávajú k jeho idolu.“

Tiež pripomenul, ako veľmi ho teší, že v ťažkých časoch pandémie a protestov proti policajnej brutalite, dokázali ľudí nadchnúť jeho amatérsky upravené obrázky. 

Viac o téme: FotkyPhotoshopÚprava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu