Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pes sa zbadal v televíznych správach: Neskutočná reakcia, ľudia sa VIDEA nevedia nabažiť

(Zdroj: Facebook/Angela Lally Labat)

HOUMA - Zdá sa, že pes Bronn je momentálne najobľúbenejším psom Ameriky. Priazeň verejnosti si získal najskôr krátkym televíznym šotom, v ktorom sa objavil spolu so svojím dvojnohým kamarátom. Obrovský úspech však neskôr pokračoval po tom, ako jeho majiteľka z americkej Louisiany zverejnila video Bronnovej reakcie, keď sa uvidel v televízii.

Bronn si v týchto dňoch užíva nečakanú popularitu, o ktorú sa postarala jeho spontánnosť a hravosť. Najskôr sa stal hviezdou miestneho televízneho kanála LouisianeStoryful, kde sa objavil v príspevku roztomilých zvieracích videí. Srdcia fanúšikov si získal zábermi, na ktorých sa hrá so sedemmesačným synom svojej majiteľky Liamom a rozosmieva ho.

Krátko po zverejnení televízneho šotu zožal ďalší, ešte väčší úspech, keď majiteľka Angela Labatová zverejnila spontánnu psíkovu reakciu na to, keď uvidel svoje účinkovanie v televíznych správach. "Myslím, že je na mieste, keď poviem, že Bronn mal radosť z toho, keď sa uvidel na obrazovke spolu so svojím malým kamarátom," napísala Angela na Facebooku.

Užívatelia video natešeného Bronna milujú. "Zakaždým, keď to vidím, musím sa smiať," uviedol jeden. Ďalší si zas myslí, že Bronn je ten najroztomilejší pes na planéte. Priazeň divákov a užívateľov sociálnej siete nakoniec posunula video aj do programu Dobré ráno Amerika.

Viac o téme: Pes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu