Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krst synovca sa stal pre manželov (†37, 43) osudným: Pár hodín po oslave boli obaja mŕtvi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Rebecca Macintyre)

ALEXANDRIA - Tridsaťsedemročná Rebecca MacIntyreová a jej o šesť rokov starší manžel David umreli pri tragickej havárii v anglickom grófstve Cumbria. Ich rodina smúti, zosnulých opisujú ako krásny a láskavý pár. Polícia v súčasnosti vyzýva svedkov, aby poskytli svoje svedectvo.

Minulú sobotu došlo v Lake District v Cumbrii k tragickej dopravnej nehode. Pasažiermi Vauxhallu Corsa boli manželia Rebecca a David. Obaja následkom nehody podľahli.

Ich rodiny sú absolútne zdrvené. "Je to neskutočné. Rebecca bola anjelom, slová nedokážu opísať, ako nás to zdrvilo," vyhlásil člen rodiny. Vraj ešte nikdy nestretol dvoch ľudí, ktorí by boli pre seba stvorení viac ako Rebecca s Davidom. 

Krst synovca sa stal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Rebecca Macintyre)

V osudný deň boli manželia na krste svojho krstňaťa. "Som si istá, že sa na nás pozerajú zhora a želajú nám všetko dobré," napísala rodinná príslušníčka Christine Kellyová. Mnohí podotkli, že je nespravodlivé, keď takíto mladí ľudia predčasne opustia svet.

Incident vyšetruje miestna polícia. "Na miesto nehody dorazili policajti, záchranári aj hasiči. Obaja jej účastníci už ale boli mŕtvi," uviedol jej hovorca. Celá cesta bola podľa neho niekoľko hodín uzatvorená. Polícia vyzýva svedkov, ktorí majú akékoľvek informácie o nehode, aby kontaktovali kompetentných príslušníkov.

Viac o téme: AutonehodaTragická nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu